Welho näyttää 2 viikkoa ilmaiseksi

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Welho näyttää 2 viikkoa ilmaiseksi

Welho kertoo aloittavansa digisyksyn uudistetulla maksu-tv-tarjonnalla ja kahden viikon ilmaiskatselulla.

Welhon uusia kanavapaketteja voi täydentää yksittäisillä ekstrakanavilla. Tarjonta kasvaa myös kolmella hd- eli teräväpiirtokanavalla. Uudet paketit tulevat myyntiin syyskuun alusta. Uudistuneeseen kanavatarjontaan voi tutustua Welhon verkossa maksutta 1.-16. syyskuuta.

Uudet paketit Welho S, Welho M, Welho L ja Welho XL sisältävät nimiensä mukaisesti kotimaisten ja kansainvälisten maksu-tv-kanavien ohjelmistoa eri katsojille sovitetussa koossa.

Welho Extra-valikoimasta voi poimia lisäkanavia oman pakettinsa täydentäjiksi. Tarjolle tulee myös Welho HD -paketti, joka sisältää kolme uutta teräväpiirtokanavaa.

XL-paketti on valikoiman lippulaiva, joka sisältää kaikki L-paketin 27 kanavaa ja hd-paketin, eli yhteensä kolmekymmentä kanavaa.

Welho HD -paketissa on luonto-, extremeurheilu-, muoti-, viihde- ja musiikkiohjelmaa esittävä Voom HD, elokuvakanava Silver HD sekä luonto-, historia- ja muita dokumentteja esittävä Discovery HD. Kanavien katseluun tarvitaan hd-televisio sekä hd-digisovitin, jonka voi vuokrata Welholta.

Viisikymmentä kanavaa ilmaiskatseluun

Welhon uudistuneisiin paketteihin pääsee syyskuussa tutustumaan maksutta kahden viikon ajan, kun kotona on digiboksi. Welho avaa S-, M-, L- ja XL-pakettien kanavat maksuttomaan koekatseluun 1.-16.9.

Koekatselussa ovat kaikki nyt lanseerattavat uudet kanavat, ja entisistä mukana ovat esimerkiksi MTV3 Leffa, Disney Channel, National Geographic Channel, Animal Planet, BBC Prime ja CNN- yhteensä kuitenkin yli viisikymmentä maksu-tv-kanavaa sekä Welhon normaali perustarjonta.

Welhon tarjonnassa jatkuvat edelleen myös maksu-tv-palvelut Canal+ ja Viasat Kulta sekä kotimaiset MTV3 Kanavapaketti ja TotoTV. Mukana on myös joukko eri kielialueiden palveluita, kuten ruotsalaiset SVT Europa ja Norra-paketti, virolainen ETV, arabiankielinen Al Jazeera sekä Rossija- ja Turk-paketit. Kaikkia näitä voi tilata myös ilman voimassaolevaa S-, M-, L ja XL-paketin tilausta.

Welhon nykyiset omat kanavapaketit Forte, Mini Forte, Music ja Centro poistuvat myynnistä, mutta niiden tilaukset jatkuvat entisellään pakettien nykyisillä tilaajilla. Muutos ei vaikuta Welhon digitaalisiin peruskanaviin.
 
Takaisin
Ylös