Netti-tv Floobs avaa maksulliset kanavat maksusta

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Netti-tv Floobs avaa maksulliset kanavat maksusta

Floobs tarjoaa tapahtumanjärjestäjille mahdollisuuden myydä virtuaalisia pääsylippuja. Ensimmäisenä maksukanavalähetyksenä nähdään suuren maailman tyyliin vapaa- tai oikeammin showpainia ystävänpäivänä 14. helmikuuta.

Floobs on vuoden 2008 alusta lähtien tarjonnut tapahtumanjärjestäjille mahdollisuuden lähettää livevideokuvaa esimerkiksi omille kotisivuilleen ilmaiseksi. Lauantain vapaapainilähetys on ensimmäinen maksullinen live-lähetys Floobsin kehittämällä jakelualustalla.


Maksulliset lähetykset tarjoavat tapahtumanjärjestäjille ja Floobsille uuden ansaintakanavan ja mahdollisuuden tuoda mielenkiintoisia tapahtumia laajemman yleisön saataville.

Ensimmäisenä maksukanavalähetystä pilotoi Fight Club Finland ystävänpäivänä Vantaan Tikkurilassa järjestettävästä St. Valentine’s Day Bash -tapahtumasta. Vauhdikkaaksi luvatussa tapahtumassa kotimaiset ja ulkomaiset vapaapainijat ottavat mittaa toisistaan. Tapahtumassa nähdään myös suomalaisittain harvinainen naisten vapaapainiottelu.


Live-lähetystä pääsee katselemaan 14.2. kello 18 alkaen osoitteessa maksukanava.floobs.com. Lähetys aukeaa syöttämällä sivuilla katseluavaimen, jonka saa soittamalla 1,97 euroa maksavaan maksulliseen numeroon. Tapahtumasta ja sen kuvauksesta vastaa Fight Club Finland ja maksu- ja jakelujärjestelmästä Floobs yhteistyökumppaneineen.

Floobs on keväällä 2007 perustettu töölöläinen ohjelmistokehitysyhtiö, joka kehittää kansainvälistä palvelualustaa kaiken kokoisten tapahtumanjärjestäjien käyttöön. Yhtiö valittiin vuonna 2008 kymmenen lupaavimman suomalaisen kasvuyrityksen joukkoon Helsingin Sanomien selvityksessä ja vuonna 2009 finalistiksi Red Herring -talouslehden sadan mielenkiintoisimman kansainvälisen kasvuyrityksen listauksessa.


Palvelu toimii suomen lisäksi espanjaksi, saksaksi, englanniksi ja ranskaksi. Alustaa käyttävät Suomessa ahkerasti erityisesti urheiluliitot ja -seurat, viimeisimpinä livelähetykset tapahtumistaan ovat aloittaneet Suomen Uima-, Keilailu- ja Shakkiliitot.

Maanantaina Floobs lanseerasi yhteistyön saksalaisen jalkapallosivuston torfreunde.de:n kanssa ja julkistaa lähiaikoina merkittäviä kumppanuuksia Espanjassa.

14.2. tapahtuman lisätiedot:
http://www.fightclubfinland.fi/tapahtumat.php?event=21



lähde : iTviikko.fi
 
Takaisin
Ylös