Koneena Vu+ Duo 4K SE ja asetusten Ajastus-kohdassa valittavissa "Vaihda kanavaa aina ennen tallennusta" joko päällä tai pois päältä. Mikä tarkoitus/hyöty/haitta tästä asetuksesta on? Laittteen mukana tulleesta oppaasta asia ei selviä.
PS
Sama kysymys koskee myös mallia Duo2.
PS
Sama kysymys koskee myös mallia Duo2.