Kysymys- ratkaistu Kaapelissa näkyy edelleen kanavat ilmaiseksi

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Jetta

Huoltovalikon jäsen
Elokuun alussa luulin että hyvin palvellut Topfieldin HD-boxi olisi tulossa tiensä päähän kun ei enää kaukosäädin antanut komentoja vastaan.
Eli jokin aiheutti sen että kaukosäätimestä annetut käskyt eivät toimineet eikä boxi reagoinut ja kuva pikselöityi todella paljon.
Annoin töpselin olla irti seinästä viikon pari huollossa vaihdettiin varmuuden vuoksi kondensaattorit. Sain tutulta uudemman kaukosäätimenkin.
Asiaa liittyen, kun boxi teki todella pahasti tuota virhettä niin irtisanoin välittömästi kaapelitv-kortin operaattoriltani. Puhelimessa vielä asiakaspalvelusta sanoivat ettei korttia tarvitse palauttaa vaan että voin heittää roskiin sen.

Oli muuten sitten parin viikon odottelun jälkeen suuri yllätys kun laitoin boxin käyntiin ja kaikki toimikin hienosti.
No, eipä siinä mitään kun nyt on 2½ kuukautta näkynyt eräskin Formula 1:set sisältävä Total-paketti ilmaiseksi. Eli oli unohtunut kanavat vielä "päälle".
Voiko operaattori vielä tai enää laskuttaa tuota kun ovat jättäneet kanavat auki ja näkyville? Ainakaan sivuillani ei ole enää edes näkyvissä kortin tietoja joten eivät varmaan havaitse tätät vikaa kun kortti ei ole enää heidän tiedoissaankaan.
 
Ylös