Ylen uusi netti-TV avattu

  • Viestiketjun aloittaja Y
  • Aloituspäivämäärä
Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Y

Huoltovalikon jäsen
Ylen uusi netti-TV avattu

Ei näkyny vielä tästä uutista. Ainakin eilen oli palvelu hieman takkuista, eivät kai odottaneet näin paljon käyttäjiä ekana päivänä. Tuo on ainakin loistava juttu että saivat nuo radiokanavat nettiin.

Aluksi palvelu on kaikille avoin, mutta myöhemmin vaatii rekisteröimisen ja tv-luvan maksamisen.
Saas nähä tuleeko tähän cräkkejä :icon16:

"YLE Areena on Yleisradion netti-tv ja -radio. Sen kautta voit katsella ja kuunnella Yleisradion ohjelmia silloin, kun sinulle sopii.

Areena on Suomen suurin ja monipuolisin netti-tv ja -radio. Tarjolla ovat kaikki Yleisradion radio- ja televisio-ohjelmat, jotka esitysoikeussopimusten mukaan tai teknisesti voidaan välittää internetin kautta.

Areenan ohjelmisto uusiutuu ja täydentyy koko ajan. Ohjelmat ovat katseltavissa ja kuunneltavissa määräajan. Osa ohjelmista on palvelussa viikon, osa kuukauden ja osa jopa vuoden. Esitysoikeussopimukset määrittävät tämän ajan. Areenan etusivulta pääsee myös Elävän arkiston sivustolle, jossa on tarjolla vanhempia ohjelmia – vanhimmat jopa sadan vuoden takaa.

Yleisradion kaikkia radiokanavia voi nyt kuunnella Areenan kautta. Suorien lähetysten sivuilta löytyy valittavaksi peräti kahdeksan radiokanavaa. Areena tarjoaa runsaasti myös suoria lähetyksiä, kuten urheilutapahtumia ja muita tapahtumalähetyksiä.

Areena on kaksikielinen. Ruotsinkielinen rinnakkaispalvelu on osoitteessa http://svenska.yle.fi/arenan."

http://areena.yle.fi/node/108

http://areena.yle.fi
 
Ylös