XXL Power Sound

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

IsoPepe

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Pälkäne
XXL Power Sound

Joku onnistui rikkomaan 15 vuotta vanhoista Jamo Sound 200:sista toisen muutossa.. Snyyf. Noh, kummityttö oli jo painanut sen keskiäänestä pölykupin sisään siten että sitä ei yrityksistä huolimatta saanut vedettyä takaisin. Nyt sitten oli bassoelementti repaleina ja tutkiessani tarkemmin huomasin että muistakin elementeistä alkoi olemaan ripustukset melko haperoita.
Joten. jotain piti saada äkkiä tilalle. Eräässä "halpahallissa" törmäsin sitten näihin XXL:iin (epäilyttävästi nimi viittaa johonkin sat-kanavaan, ehkä laatu on p-seestä tai v-tusta), selkeästi taitavat olla jotkin burmanpoikien tekeleet mutta erikoiset kylläkin, kotelo on sinertävää paksua läpinäkyvää "plexiä" ja elementteinä 2X 8`bassot ja 6,5´keskinen ja jonkinlainen diskantti. Toinen bassoista on asennettu etulevyyn ja toinen välipohjaan kartio alaspäin, elementit ovat jopa kromirunkoiset.
Kaiken kruunaa kotelon takaosaan asennetut led pylväät jotka vilkkuvat musiikin tahdissa kun soittaa kovempaa.
Edes netistä ei oikein löydy tietoa näistä, hehhee.
Suurin yllätys oli että nämä soivat selvästi paremmin kuin ne vanhat Jamot???
Ehkä sen 200€ olisi voinut tuhlata muutenkin mutta siirrän nämä sitten vaikka tietokoneen kaveriksi kun vain löydän jostain parin, tai kaksi paria AE:n Aegis One kaiuttimia, mallia ei vain myydä enään kaupoissa.
Että sillälailla täälläpäin.
Pääasia että kavereilla on hauskaa.
 

Mixu

Valvoja
Sijainti
Turku
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

huppe

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Takaisin
Ylös