Xbmc Media Center 8.1 (freeware)

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Xbmc Media Center 8.1 (freeware)

Xbmc Media Center 8.1
Monipuolinen mediakeskusohjelmisto

[Linux/XP/Mac/2003/Vista] [Freeware] http://xbmc.org/

Ohjelman lataus:
http://xbmc.org/download/


Ohjelman kuvaus:
Digitaalisen median kasvun myötä kotiteatteri-pc:t ovat yleistyneet. Aluksi vain paatuneimpien harrastajien käytöstä löytyneitä kotiteatterikoneita on viime aikoina markkinoitu runsaasti myös normaaliin kotikäyttöön. Ne ovat löytäneet tiensä myös tavallisten kuluttajien koteihin.

Vaikka kaupat ovat nykyään täynnä valmiita htpc-koneita, harrastelijat haluavat edelleen koota koneensa itse. Htpc:n laitteiston lisäksi yksi eniten mediatoiston ja htpc:n käytön sujuvuuteen vaikuttava tekijä on käytettävä mediakeskusohjelmisto.

Alun perin Microsoftin modatuille Xbox-konsoleille kehitetty Xbmc Media Center on täysiverinen multimediaohjelmisto, joka peittää käyttäjän niin halutessa alkuperäisen käyttöjärjestelmän alleen liki täydellisesti. Alustan käyttöjärjestelmällä ei ole väliä, sillä Xbmc Media Centerin käyttöliittymä on erittäin kaunis ja selkeä.

Xbmc Media Center sisältää omat alueensa valokuvien, musiikin ja videon katseluun. Soitinominaisuudet ovat erittäin monipuoliset, ja myös teräväpiirtoinen sisältö toistuu ohjelmassa jouhevasti. Valmiiden soittolistojen lisäksi soittolistoja voi luoda itse, ja ohjelma osaa hakea soitettavan musiikin esimerkiksi jaetulta verkkolevyltä tai Itunesin kirjastosta.

Windowsin lisäksi Xbmc on saatavilla myös Linuxille, OS X:lle.lähde : SanomaMagazinesFinland
 
Ylös