Welho Mix - kanavapaketti , valitse vapaasti.

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Welho Mix - kanavapaketti , valitse vapaasti.

Maksukanavien tilaamisessa on monien kuluttajien kohdalla ongelmakohtana se, että kuluttajat eivät yleensä saa valita vapaasti ainoastaan niitä kanavia joita he haluavat katsoa, vaan heidän pitää tilata jokin valmis kanavapaketti, jossa on usein "turhia" kanavia.

Pääkaupunkiseudulla operoiva Welho on kuitenkin tuomassa asiaan muutoksen, kun yritys lanseeraa tänään uuden Welho Mix -kanavapaketin, jossa asiakkaat saavat itse valita paketin sisältämät kahdeksan maksukanavaa.

Welho Mixin kuukausimaksu on 24,90 euroa ja valittavien kanavien joukko pitää sisällään yli 60 kanavaa, joihin kuuluvat mm. MTV3:n (MTV3 Fakta, MTV3 AVA jne.), Discoveryn (Discovery Science, Discovery World jne.), Eurosportin, Disneyn, BBC:n ja SVT:n maksukanavia.

"Asiakkaat haluavat itse valita omassa televisiossaan tarjolla olevan viihteen. Welho Mix on enemmän kuin osuva vastaus näihin toiveisiin, sillä päätimme tehdä Mixistä täysin vapaasti asiakkaan oman mielen mukaan koottavan paketin. Ja kun mieli muuttuu, kanavasisällön voi helposti muokata uudeksi Welhon verkkopalvelussa", kertoo Welhon liiketoimintajohtaja Johan Flykt yrityksen tiedotteessa.

lähde : Afterdawn.fi
linkit :
http://fin.afterdawn.com/uutiset/arkisto/19372.cfm
https://mix.welho.fi/mix8/kaikki
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (18.9) Libre
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös