Welho Canal+ salattujen kanavien pätkiminen - kerran vielä

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

devnullable

Huoltovalikon jäsen
Welho Canal+ salattujen kanavien pätkiminen - kerran vielä

Olen muutamassa viestiketjussa valitellut Canal+:n salattujen kanavien pätkimisestä Welhon verkossa. Laitteena siis 7025+ ja imageina ollut Suomipoeka v0.46 ja LT -The Third Challenge. Salauksen purkuun olen kokeillut monia vaihtehtoja ja jotkut(kuten CCcam 2.0.4) vain pätkäisevät ja jotkut jumiutuvat täysin.

Tänään sitten kokeilin Weholta joskus saadulla Handanin boxilla ja Sport 1:llä sekä Film 3:lla tuli miltei heti kanavan vaihdon jälkeen teksti "Päivittää odota". Sen jälkeen kanavissa ei ollut havaittavissa mitään vikaa. Muilla salaamattomilla sekä salatuilla kanavilla tätä ei ilmesty. Mitähän tässä nyt oikein päivittyi? Onkohan niin, että mikään noista softa-cameista ei pysty hallitsemaan sitä "jotain" mitä Welho tuolta tunkee. Saatan olla vainoharhainen, mutta minusta tuntuu, että ennen kuin viikko sitten vaihdoin Dreamboxiin, ilmaantui ongelmia myös Topfield 5100 Masterpiecellä(en omista laitetta enää, joten en voi tarkistaa).

Tänään tuli postissa Welholta kirje, jossa kerrotaan Canal+ kanavapaketin kanavamuutoksista, jotka astuvat voimaan 1.11.2007. Voisikohan tällä olla jotain tekemistä ongelman kanssa? Kaikenlaiset vinkit ja pohdinnat otetaan ilolla vastaan.
 
Ylös