Warner tuo tv-sarjansa nettiin ilmaiseksi

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Warner tuo tv-sarjansa nettiin ilmaiseksi

Maailman suurimpien elokuva- ja televisioyhtiöiden marssi mainosrahoitteisiin nettipalveluihin jatkuu. Nyt Warner Bros. kertoo tuovansa suosituimpia elokuviaan ja televisiosarjojaan nettiin. Warner ei kuitenkaan tyydy peruspalveluun, vaan nettiin mennään uusin ideoin aina Facebookia myöten.

Warner kertoo, että Thewb.com-palvelu avautuu beetavaiheeseen toukokuun alkupuolella, ja tämän vuoden aikana palvelua kehitetään voimakkaasti. Tavoitteena on saada palveluun erityisesti 16-34-vuotiaita käyttäjiä, jotka ovat mainostajien suosikkiryhmä, ja toisaalta yhä vaikeammin television avulla tavoitettava joukko.


Uutta nettisisältöä ja Facebook-yhteistyötä

Warnerin suunnitelma on käyttää netin mahdollisuuksia hyväksi ennakkoluulottomasti. Nettiin tuodaan nykyisiä televisiossa esitettäviä sarjoja ja elokuvia. Sen lisäksi Warner aikoo polkaista käyntiin useita pelkästään netissä esitettäviä sarjoja. Niiden tekeminen laitetaan siis täysin netissä syntyvien mainostulojen varaan.

Warner kertoo liittävänsä thewb.com-palvelun tiukasti Facebookiin. Liitoksella Warner saa käyttöönsä suositun sosiaalisen palvelun alustan ja vetovoimaa. Facebook taas hyötyy yhteistyöstä Warnerin viihdesisällön kautta.

Warnerin uuden palvelun saatavuudesta Suomessa ei ole vielä tietoa. Perinteisesti viihdejättien palvelut ovat olleet käytettävissä myös Suomessa, mutta suosituimpien elokuvien ja sarjojen kohdalla levitys on rajoitettu vain Yhdysvaltoihin tai Pohjois-Amerikkaan. Euroopassa ei palveluista ole siksi juurikaan hyödytty.


lähde : SanomaMagazinesFinland
 
Ylös