Apua kaivataan Vu+ Zero4K menee virransäästötilaan eikä herää OpenWebif-yhteyteen

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

JuhaN

Huoltovalikon jäsen
Terve,

Täällä siis todella aloitteleva Enigma2- harrastelija. Ostin boksin muutamia kuukausia sitten ja image on Satshopin OpenVIX. Olen yrittänyt olla muokkaamatta asetuksia jos en ymmärrä niiden merkitystä. Käytän boksia todella satunnaisesti suoraan ja suurin käyttötarkoitus on katsella maksukanavia suorana ja tallenteina AppleTV:n VuPlusTV-sovelluksella sekä hoitaa kaikki ajastukset ym. hallinta OpenWebif-yhteydellä selaimella.

Boksi toimi aiemmin täysin toivotusti, eli pysyi standby-tilassa, mutta vastasi selaimelle ja toisti kanavia kotiverkon läpi ilman boksin kaukosäätimeen koskemista. Nyt viimeiset pari viikkoa boksi on vaipunut jonkinlaiseen syvempään virransäästötilaan (oltuaan sitä ennen standby), eikä vastaa enää verkosta ilman, että herättää sen kaukosäätimellä. Ainoa tapa pitää boksi hengissä näyttäisi tällä hetkellä olevan pitämällä se koko ajan päällä.

Pari kysymystä. Mitäköhän asetusta olen vahingossa mahdollisesti muokannut, että tuo vaipuu uneen? Vai voisiko olla, että jokin ohjelmistokomponentti on päivittynyt ei toivotusti (päivittyykö tuo automaattisesti ilman käyttäjän toimia)? Toisaalta huoli kiintolevyn elinajasta on ainoa ongelma joka tuossa jatkuvassa päällä pitämisessä on. Siinä kun on ajansiirto päällä ja suurimman osan ajasta sitä ei tarvittaisi. Onko mitään muuta huomioitavaa jos pidän boksin päällä 24/7 ja otan vaan automaattisen ajansiirron pois päältä?

Pitäisi päästä vähäsen enemmän sisään tähän maailmaan, koska Enigma2-boksi tuntuisi olevan passeli laite maksukanavien "etävirittimeksi" ja sitä voisi hyödyntää enemmänkin.

=)juha
 
Ylös