Asennusongelma Vu+ Uno 4K SE - HDMI CEC ei toimi odotetulla tavalla

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

perttipasane

Huoltovalikon jäsen
Lähtötilanne olisi tällainen, että tämä Vu+ boksi (HDMI 1 in), sekä Shield Pro (HDMI 2 in) ovat kiinni Yamaha RX-V485 -vahvarissa, ja vahvarista lähtee HDMI out videotykille Benq TK800M.

Shieldin kun laittaa päälle sen kaukosäätimestä, niin vahvistin ja tykki menee päälle, sekä vahvistin laittaa itse sourceksi HDMI 2 niin kuin kuuluukin. Shieldin kun sammuttaa, niin myös vahvari sekä tykki sammuu samantien. Tämä toimii hienosti näin.

Vu+ boksin kun laittaa päälle, niin vahvari ja tykki menee päälle, vahvistin laittaa sourceksi HDMI 1 niin kuin kuuluukin. Kuva tulee, mutta ääntä ei kuulu ennen kuin restarttaa vahvistimen. Kun Vu+ boksin sammuttaa, niin vahvistin sammuu ihan oikein, mutta tykki jää päälle kunnes sammuu vasta noin 10 min päästä itsekseen kun ei löydä HDMI signaalia, vaikka pitäisi sammua heti. Olen mielestäni käynyt varmasti kaikenlaiset vaihtoehdot tuolta Vu+Plugin-lisäosat > VTI HDMI-CEC valikosta. Siellä on säädöt nyt näin:

VU+ on from standby => TV activity: TV ja A/V herätys
VU+ on from deepstandby => TV activity: TV ja A/V herätys
VU+ standby => TV activity: TV ja A/V valmiustila
VU+ deepstandby => TV activity: TV ja A/V valmiustila

Use TV remotecontrol: ✅
Delay between CEC messages: 0.5sec

Käytä A/V vastaanotinta äänenvoimakkuuden säätöön: ❌

Haluaisin säätää tuon vahvistimen äänenvoimakkuutta Vu+ kapulalla, niin kuin teen Shieldin kapulallakin, mutta sitä en ole vielä saanut toimimaan, vaikka tuohon viimeisimpään kohtaan laitan ✅.

Siinä alapuolella on vielä
A/V-Receiver volume up
A/V-Receiver volume down
A/V-Receiver volume mute
...

Näistä kun valitsee jonkun ja painaa OK niin vahvistin muuttaa äänenvoimakkuutta, mutta VOL+ VOL- nappuloista en saa tuota toimimaan, vaan tulee Vu+ boksin oma äänenvoimakkuuspalkki
 
Ylös