Voom-HD - vpid hukassa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Unijukka

Huoltovalikon jäsen
Voom-HD - vpid hukassa

Tulipa tuo VoomHD testimielessä hommattua, kun ajattelin että dm500c:llä voi sitten sen kuvan streamata koneelle. Yllättäen homma ei toiminut ihan niin kuin aluksi ajattelin.
Kun kanavan vaihtaa Voom-HD:ksi, kertoo enigman web interface että video pidistä ei olla saatu kiinni. Kun koittaa streamata kanavaa, arpoo vlc jostain video pidiksi 0x289 (apid on 0x288, eli periaatteessahan se voisi tuo ollakin). Ensimmäisillä kerroilla sain striimattua virheetöntä audiota, ja videosta ehkä 1 frame 100sta oli ehjä - pääosin siis tällaista kuraa http://www.mrsandman.org/kuvia/vlcsnap-351502.png .
Iskin tuon uuden enigman siinä toivossa, että tuolta saisi striimiä vähän paremmin ulos, mutta yllätys yllätys nyt ei kuulu edes ääni. Televisiosta kyllä kuuluu ääni, ja tekstityskin toimii. Sekä uudella että vanhalla enigmalla tallenteissa kuvanlaatu on hieman parempi, mutta tallenteen laatu on kuitenkin hirveä.

Nyt kiinnostaisi tietää että mistähän tuon vpidin saisi varmuudella kaivettua esiin? Näkeekö jostain mitä vpidia käyttäen tallenteet tehdään?
Fiksuja ajatuksia tai ideoita?
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG B6 OLED 55" + Genelec
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös