Virallinen CW kortti ei päivity?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

SkyPerfecTV

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Mansen kyljessä
Virallinen CW kortti ei päivity?

Ongelmana on siis saada virallinen voimassa oleva Cryptoworks smartcard päivittymään.
Aika pian mielellään koska se pirulainen maksaa 50€ kuussa.ja se on _vaimon_ lempparikanava joka pitäisi saada auki!

Alunperin oli Grundigin vastaanotin, siinä Matrix Reloaded ja Cryptoworks smartcard. MR:n mainokset luukutti että tukee mm. Cryptoworksia. Käytännössä kuukauden päästä kun kortin entitlement kului umpeen ilmeni että MR ei ilmeisesti laske uusia entitlementtejä kortille.

Lukuisten kokeilujen jälkeen päädyin tilaamaan Cryptoworks CAMin. Kuten odottaa saattaa niin Grundig + CW CAM + CW kortti toimivat aika hyvin yhteen. Grundigissa tosin tuntuu olevan ei-toivottuja featureita kuten:
- salauksen mennessä päälle kuva yleensä pysähtyy -> ei kannata laittaa mitään videolle kun saa nauhalle luultavasti pelkkää pysäytyskuvaa
- vastaanotin keksii kaukosäädinkomentoja -> ei kannata laittaa mitään videolle kun 30%(?) todennäköisyydellä saa nauhalle pelkkää ohjelmaopasta

Nyt on kirjahyllyssä DM7000. Alkuun käytin CW CAMia CI-paikassa mutta näytti siltä että CPU loadit kasvoivat liikaa ja Dreambox muuttui epävakaammaksi.
Ilman emuja Dreambox ei tue CW kortteja sisäisissä korttipaikoissa joten oli aika opiskella emulaattoreiden mystistä maailmaa.

Aikani opiskeltuani sain CW kortin toimimaan sisäisessä korttipaikassa newcamd:n avustuksella. Olikohan niin että config fileihin ei tarvinnut koskea vaan Hydran SmartCamista yksinkertaisesti valittiin newcamd joka tukee mm. Cryptoworksiä?

Seuraavan n. kuukauden ajan homma toimikin OK kunnes tänään (14-OCT-2004) eivät enää näkyneet kuin salaamattomat osiot. Pikainen telnet porttiin 14001 varmisti että näinhän se on, kortilla oleva entitlement meni umpeen 2004-10-13 saakka joten eihän kanavat enää tänään aukea.

Osaako joku täällä kertoa missä vika voisi olla. Voinko jotenkin varmistua alle kuukaudessa siitä että kaikki taivaalta tulevat viestit (ECM?) käsitellään asiaankuuluvasti.
Näköjään kun newcamd.ppc:n ajaa komentoriviltä niin se suoltaa konsoliin hyödyllisen näköistä tietoa. Ajattelin ottaa lokin ja tutkia sitä sitten paremmalla ajalla mutta en aamulla ennen töihin lähtöä keksinyt miten se tapahtuisi - olisko newcamd:ssä joku parametri tai pitääkö komentoriville laittaa jotain kryptistä saadakseen myös stderr:n ohjattua fileeseen???

Onko newcamd huono valinta emuksi? Pitäisikö vaihtaa image johonkin muuhun kuin Hydra? Pitäisikö vaihtaa takaisin Cryptoworks CAMiin ja unohtaa sisäiset kortinlukijat? Onko kortin päivittämisen kannalta välttämätöntä jättää virrat päälle vai riittääkö standby? Valittu kanava pitänee olla ainakin samasta transponderista kuin kortin avaamat?
 

satdigi

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Ylös