Videotykki, komponentti pätkii

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

juujes

Huoltovalikon jäsen
Videotykki, komponentti pätkii

Ongelmana on komponenttisignaalin pätkiminen eli kuva katkeaa noin sekunniksi (kuva sininen ja alareunassa komponentti liitännän kuva=samanlainen, kuin liitäntään ei olisi kytketty laitetta ollenkaan) ja palaa takaisin. Digiboksilla singnaali pätkii todella usein, mutta myös DVD kuva välillä pätkäsee, sekä vasempaan yläreunaan tulee noin puoleen kuvaan asti mustavalkoinen raita, jonka jälkeen kuva ns. tipahtaa alaspäin jonkin verran.

Kaikki kaapelit on laadukkaita ja on testattu useamman kerran ja todettu toimiviksi. Tykki on käynyt huollossa kaksi kertaa ja digiboksi on jo kolmas samanlainen. Myos kahta eri DVD soitinta testattu. Tykin teknisestä tuestakaan ei apua oo löytynyt.

Huomasin että tykin komponentti liitäntä tukee 480i/p,575i/p,720p ja 1080i signaalia. DVD soittimeni (molemmat) ja digiboksi antaa 576i, joka ilmeisesti on normaali PAL.

Mistään en ole löytänyt tietoa, olisiko muilla vastaavanlaisia ongelmia. Onko kellään mahdollisesti tietoa voisiko johtua (575i->576i) yhteensopivuus ongelmasta?
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG B6 OLED 55" + Genelec
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

mphumax

Vahvasti satelliittien vaikutuksen alaisena
Sijainti
Tampere
Laitteisto
Technomate nano 3T+Jaeger Vbox-II +1.8 m primefocus
Octagon sf4008 s2x
Triax TD-110 +moteck sg-2100A
AZBOX PREMIUM HD E2
DrHD F15
Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
Epson EMP-TW600 Onkyo TX-SR309+ JBL scs178
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös