Viasatilta kaksi uutta kanavapakettia

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG B6 OLED 55" + Genelec
Viasatilta kaksi uutta kanavapakettia

Viasat laajentaa sekä kanavatarjontaansa että palveluvalikoimaansa. Yhtiön lippulaivatuote Viasat Kulta täydentyy uusilla kanavilla sekä saa rinnalleen elokuvan ja urheilun ystäville räätälöidyt erilliset Viasat Film ja Viasat Sport -kanavapaketit.

Viasat kertoo, että uudistukset ovat osa sen strategiaa, jonka tavoitteena on yhtiön nostaminen Suomen johtavaksi maksutelevisioyhtiöksi.

Suomen kaapelitelevisioverkkojen tarjontaan tulee syksyllä kolme Viasat-kanavapakettia. Viasat Kulta -pakettiin tulee nykyisten kuudentoista kanavan lisäksi erikoiskanava Viasat Golf, lastenkanava Toon Disney ja kansainvälisesti kiitetty luonto- ja dokumenttikanava National Geographic.

Viasatin koko kanavatarjonnan sisältävän Viasat Kulta -paketin rinnalle yhtiö lanseeraa myös Viasat Sportin ja Viasat Filmin, jotka ovat kohdennettu erityisesti elokuvan ja urheilun ystäville.

- Kaapelitelevisio on suuressa roolissa maamme maksutelevisiomarkkinoiden kehityksessä. Paitsi että suurin osa maamme kotitalouksista kuuluu kaapeliverkkoon, on kaapelikotitalouksilla perinteisesti ollut antennikotitalouksia matalampi kynnys kokeilla maksutelevisiopalveluja, toteaa Viasatin Finlandin toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

Urheilukanavapakatti Viasat Sport sisältää muun muassa UEFA Mestareiden liigan, Englannin FA Cup, monet jalkapallon EM-karsintaottelut, Englannin liigacup, Englannin ensimmäinen divisioona, Saksan Cup, Hollannin, Tanskan ja Ranskan pääsarjat.

Viasat Sport esittää myös Manchester Unitedin, Chelsean, Barcan ja AC Milanin omien TV-kanavien parhaita paloja.

Puhtaasti elokuviin keskittyvä Viasat Film käsittää Viasatin kuusi elokuvakanavaa: Kansainvälisiä ja kotimaisia uutuusfilmejä esittävä TV1000 ja sen rinnakkaiskanava TV1000 PlusOne, puhtaasti Pohjoismaista elokuvaa esittävä TV1000 Nordic, koko perheelle tarkoitettu TV1000 Family, toimintaelokuviin keskittyvä TV1000 Action, elokuva-arkistojen helmiä näyttävä TV1000 Classic.

Marras- ja joulukuun tarjonnassa nähdään muun muassa Da Vinci -koodi, Pirates of the Caribbean – Kuolleen miehen kirstu sekä Ihmisen pojat.

Marraskuun 26. päivästä lähtien 19-kanavaisen Viasat Kulta -kanavapaketin hinta on 26,95 euroa kuukaudessa vuoden kestotilauksena ja 30 euroa kuussa toistaiseksi voimassa olevana tilauksena.

Viasat Film kanavapaketin hinta on 19.95 euroa kuukaudessa vuoden kestotilauksena ja 25 euroa kuukaudessa toistaiseksi voimassa olevana tilauksena.

Viasat Sport kanavapaketin hinta on 19.95 euroa kuukaudessa vuoden kestotilauksena ja 25 euroa kuukaudessa toistaiseksi voimassa olevana tilauksena.

http://www.itviikko.fi/page.php?page_id=46&news_id=200728087&rss=8
 
Ylös