Viasat tuo National Geographicin uuden erikoiskanavan myös Suomeen

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

birdyman

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Helsinki
Viasat tuo National Geographicin uuden erikoiskanavan myös Suomeen

Ensimmäinen seikkailu villissä luonnossa 24. helmikuuta

Nat Geo Wild on arvostettu dokumenttikanava, joka keskittyy erityisesti villiin luontoon ja sen asukkien elämään. Dokumenttikanavalla katsoja pääsee alansa taitavimpien kuvausryhmien mukana niin savanneille kuin merien syvyyksiinkin. Kanavan audiovisuaalinen tarinankerronta on maailman huippua ja sen henkeäsalpaavat ohjelmat ovat nostaneet Nat Geo Wildin yhdeksi suosituimmista luontokanavista niin Aasiassa kuin vanhallakin mantereella.

Nat Geo Wild liittyy Viasatin satellittikanavapakettiin jo entuudestaan kuuluvien National Georgraphic Channelin ja National Geographic Channel HD -kanavien joukkoon. Kaapelipaketissa mukana on jatkossakin emokanava National Georgraphic Channel.

”Maksu-tv -asiakkaat haluavat elämyksiä ja tämä ainutlaatuinen luontodokumenttikanava on erinomainen lisä dokumenttikanavavalikoimaamme. Nat Geo Wild sopii niin sisällöltään kuin imagoltaan täydellisesti Viasatin valikoimaan”, kertoo Viasatin vt. toimitusjohtaja Petri Mannonen.

”Olemme tyytyväisiä, että juuri Viasat jakelee tämän uuden ja hämmästyttävän, villiä luontoa seuraavan kanavamme Pohjoismaissa. Nyt Viasatin asiakkaat voivat seurata National Geographicin koko kanavavalikoimaa myös Suomessa”, kertoo National Geographic Channel Scandinavian vastaava johtaja Charlotte Repholtz.
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

tin

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös