Viasat aloittaa hdtv-teräväpiirtolähetykset myös kaapelikanavilla

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

birdyman

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Helsinki
Viasat aloittaa hdtv-teräväpiirtolähetykset myös kaapelikanavilla

Maksutelevisioyhtiö Viasat on sopinut HDTV-teräväpiirtolähetysten aloittamisesta Welhon, DNA:n ja LumoTV:n kaapeliverkoissa ja neuvottelee myös muiden operaattoreiden kanssa kaapelijakelun aloittamisesta. Kaapeliverkon Viasat Kulta -kanavapaketit täydentyvät aluksi TV1000 HD -elokuvakanavalla ja Viasat Sport HD -urheilukanavalla. DNA:n ja LumoTV:n verkoissa näkyy Viasatin-kanavapaketissa lisäksi myös MTVNHD-musiikkikanava. HD-kanavat välittävät uutuuselokuvia, urheilua sekä musiikkia ja viihdettä ennennäkemättömän tarkalla kuvalla ja äänellä varustettuna.



TV1000 HD esittää suosittuja ensi-iltaelokuvia ja parhaita klassikoita veitsenterävällä kuvanlaadulla. Samaa teknologiaa käyttävä Viasat Sport tuo ruutuun tärkeimmät urheilutapahtumat maailmalta. Music Televisionin MTVNHD-teräväpiirtoversio lähettää maailman johtavan musiikkikanavan parhaan tarjonnan teräväpiirtona, joten musiikista voi sen kautta nauttia ennen näkemättömän ja -kuulemattoman laadukkaasti. HD-kanavat lähettävät ohjelmaa teräväpiirtostandardin mukaisella 1080i-resoluutiolla ja Dolby Digital 5.1 Surround -äänellä.



”Welhosta on tärkeää panostaa teräväpiirtopalveluihin, joten olemme tuoneet tarjolle sekä hyviä sisältöjä että laadukkaita HD-laitteita. Asiakkaamme pääsevät nauttimaan Suomen laajimmasta teräväpiirtotarjonnasta jo kaikkiaan 14 HD-kanavalla. Viasatin uudet HD-kanavat ovat odotettu ja erinomaisesti sopiva lisä Welhon HD-valikoimaan”, sanoo Welhon tuotteista ja palveluista vastaava johtaja Jarno Haikonen.



”Olemme iloisia saadessamme tuoda ensimmäisten operaattorien joukossa asiakkaillemme nämä laadukkaat HD-kanavat”, kommentoi puolestaan DNA Oy:n Business Manager Hannu Riikonen Viasatin HD-kanavien lisäämistä Viasat Kulta -kanavapakettiin. ”Koska kaapeliverkkoihin tarkoitettuja Cable Ready HD -hyväksyttyjä digibokseja on nyt helposti saatavilla, uskomme teräväpiirtopalveluiden myynnin kiivaaseen käynnistymiseen kaapeliverkossa.”



Viasatin vt. toimitusjohtaja Petri Mannonen uskoo, että Viasatin kaapelipakettiin ilman lisämaksua lisätyt HD-kanavat ovat omiaan suurentamaan Viasatin markkinaosuutta entisestään: ”Lanseerauksestaan lähtien huippusuosion saavuttaneet Viasatin teräväpiirtokanavat ovat tähän saakka olleet vain satelliittijakelussa, joten kaapeliverkkojen myötä kasvamme todelliseksi valtakunnalliseksi laatuviihteen tarjoajaksi. Mm. Mestarien liigan jalkapallo HD-tasoisena on monille erittäin tervetullut uutuus.”



Teräväpiirtokanavat täydentävät Viasat Kulta -maksukanavapakettia ja kuuluvat ilman lisämaksua automaattisesti kaikille Viasat Kulta -tilaajille aluksi Welhon, DNA:n ja LumoTV:n kaapeliverkoissa. Voidakseen nauttia Viasatin teräväpiirtotelevisiolähetyksistä asiakas tarvitsee HD-valmiin television, Welhon, DNA:n tai LumoTV:n kaapelisopimuksen, Viasat Kulta -kaapelikanavapaketin sekä Cable Ready hyväksytyn HD-digiboksin.
 
Takaisin
Ylös