Uusi lehti Hifimaailma, irtonumero nyt vain 5€ suoraan kotiisi

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
3 * Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG 77CX6LA + Genelec + RasPi/Volumio + Adam T5V + T7V + T10S - ArcoLinux
Uusi lehti Hifimaailma, irtonumero nyt vain 5€ suoraan kotiisi

Uuden Hifimaailma-lehden ensimmäinen numero on ilmestynyt. Myös lehden www-sivusto foorumeineen on avattu.

Hifimaailma on uusi laadukkaan äänen- ja kuvantoistoon keskittynyt erikoislehti. Lehden sisältö tullaan tarkoin rajaamaan niin, että sisältö palvelee parhaalla mahdollisella tavalla hyvän äänentoiston ja kotiteatterin harrastajia.

Lehden pääpaino on syväluotaavissa ja objektiivissa vertailutesteissä ja kokeiluissa. Lisämausteena on mielenkiintoisia yksityishenkilöiden ja heidän laitteistojensa esittelyitä sekä tee-se-itse-rakennusohjeita. Ensimmäinen numero starttaakin rohkeasti dipoli-subwooferin rakennusohjeartikkelilla.

Lehden avustajakaarti koostuu vanhoista hifikonkareista, jotka ovat laatineet lukuisan määrän artikkeleita, testejä ja arvioita alan lehtiin. Hifimaailma-lehti kokoaakin alan parhaan asiantuntemuksen yksiin kansiin kahdeksan kertaa vuodessa.

Lehden taustalla on kustannusyhtiö Performance Magazines Oy, joka on vuodesta 1998 lähtien toimittanut kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää AutoSound Technical Magazinea. Hifimaailma-lehden myötä yhtiön lehtitarjonta hyvästä äänen- ja kuvantoistosta kiinnotuneille lukijoille laajenee siis entisestään.

http://www.hifimaailma.fi/tilaa_irtonumerot.htm
 
Ylös