Unilelu

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

rofafor

Huoltovalikon jäsen
Unilelu

Jotta muut viestiketjut eivät saastuisi turhalla Unilelu-tauhkalla, kannattanee sitä koskevat kysymykset kirjoittaa tänne.

Kuultuani muutamalta taholta ongelmista Unilelun kääntämisestä omalla koneella, päätin testata Unilelun ohjeistusta alusta alkaen ja näköjään se kaipasikin paria pientä viilausta. Korjaukset sekä pätseihin että dokumentaatioon löytyvät 27.08. versiosta ja niiden avulla pitäisi onnistua oman imagen luonti ummikoiltakin.

Tähdennetään vielä, että Unilelu on tarkoitettu lähinnä Digitan lähetysten seuraamiseen Dreambox DM500T -laitteella. Jotta tämä sujuisi ilman hermojen menetystä, on Unileluun lisätty muutama tarvittava lisäominaisuus, joiden lähdekoodi on saatavilla. Avoimen lähdekoodin vaatimus estää samalla binäärijakeluna levitettävien laajennosten mukana olon Unilelussa, mutta ei niiden asentamista/käyttöä käyttäjien toimesta.

Kaikki uudet ominaisuudet/korjaukset otetaan mielihyvin vastaan - vaikkapa vain pelkkinä ideoina. Aktiivista ylläpitoa en kuitenkaan lupaa, koska Dreamboxini toimii vain kakkosboksina VDR:n alaisuudessa.
 

Charlie

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Espoo
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

Liitetiedostot

  • osdshot3.png
    osdshot3.png
    95.5 KB · Lukukerrat: 1,775
Ylös