TTV:n Kaapelikortti ei skulaa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

legenda

Huoltovalikon jäsen
TTV:n Kaapelikortti ei skulaa

Pistetäänpä saman tien toinen ongelma:

Ensiksikin pahoittelut, mikäli kysymykset ovat tyhmiä (mitä ne asioista enemmän tietäville varmasti ovat). Innostuin tuossa hankkimaan DM500C:n ja sitä nyt olen tässä koittanut saada toimimaan. Olen yrittänyt etsiskellä ohjeita ensinnäkin ohjelmiston oikeaoppiseen päivittämiseen. Jotkut neuvovat käyttämään web-interfacea (jota en tosin ole vielä onnistunut edes löytämään). Sain nyt kuitenkin DreamUpilla laitettua Gemini 3.5:n tuonne, mutta se vaikuttaa aika epäselvältä noin käyttöliittymänsä puolesta.

Ensimmäinen asia olisi tietenkin saada TTV:n katselukortti (Kaapelikortti) toimimaan. Latasin tuonne valikosta löytyneiden addonien listalta NewCS:n sekä Evocamd:n uusimmat versiot. Sain tuon yhdistelmän jo aikaisemmin toimimaankin kun ilmeisesti Evocamd:n mukana tuli valmiit configit Evocamd+NewCS-yhdistelmälle, mutta sitten tuossa Unilelua välillä kokeillessani "jotain tapahtui" ja nyt ei tule kuvaa mistään salatusta kanavasta.

En oikeastaan ole edes varma, miten noita camd+cs -yhdistelmiä pitäisi konfiguroida - valikoiden kautta niitä ei ilmeisesti ainakaan pysty säätämään. Mitään ohjeitakaan ei tunnu mistään asian tiimoilta löytyvän. Lueskelin noita täältäkin löytyviä tietopaketteja, mutta niissä on todella ristiriitaista asiaa, josta suurin osa lisäksi koskee DM7000-sarjan vehkeitä (joissa ilmeisesti softa on erilaista).

Olisiko kellään tarjota jotain todella yksinkertaista ja suoraviivaista ohjetta, miten saisin noita eri cardserver ja camd-yhdistelmiä konfiguroitua? Linuxin suhteen en ole tiedoton kun sitä työkseni säädän, mutta on todella vaikea lähteä liikkeelle kun ei yhtään tiedä mistä pitäisi aloittaa.

Suureen tavoitteeseen kuuluisi siis jotain seuraavanlaista:

- Cardserver ja camd toimimaan boksissa.
- Cardserver jakamaan korttia verkkoon siten, että kämppis voi katsoa maksukanavia omalla telkullaan Linux+VDR-purnukallaan (se, miten tuo VDR konffataan olkoon kämppikseni ongelma).
- Tekstitykset toimimaan sekä Viasatin että YLE:n kanavilla.

Ihan perusasioista lähtevä walkthrough vaikkapa tuon Geminin kanssa olisi todella tervetullut.
 
Ylös