.ts to DVD Nero 6 reloaded

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

chaoscreator

Valvoja
Sijainti
Kemiönsaari
.ts to DVD Nero 6 reloaded

No tuota on nyt sitten käytetty myös sen jälkeen kun tuo emo vaihtui ja win 98 muuttui XP:ksi.
Pakko sanoa että kätevä ohjelma jos haluaa saada tuon .ts tiedoston poltettua muutamalla napin painalluksella. Oli tuo @TonyX vihje kullan arvoinen. Noin suoraan Nerovision 3 tuettujen tiedostomuotojen listasta katsottuna tuo ei tukisi .ts muotoa mutta kun ottaa *.* tiedostot siitä failista esille jsota haluaa lähteä muuntamaan nuo tietenkin löytyy ja tukeehan tuo tuota kääntöä!
Kun puihin aiemmin että aikaa meni 10 tuntia kaikenkaikkiaan DVD-levyn tekoon niin tuo oli aikaa vanhalla emolla, win 98:lla ja ennen Neron päivitystä noilla uusilla päivityksillä (tuossa kombinaatiossa siis joku mättäs).
Nyt aikaa menee kääntö ja polttoprosessiin (joka hoituu kerralla kun on valmiiksi muokannut (leikannut ym) filet Nerovisionissa) riippunen leffasta alle 2 aina hiukan yli 4 tuntiin. Tuo Gb kokokaan ei kerro aikaa yks yhteen saman kokoisissa fileissa voi mennä toisessa 2 tuntia ja toisessa yli 3 tuntia. No tämä hiukan yli 60 egen hankinta on jokaisen sentin väärtti.
Ja se on ihme että jos tuota ts fileä tsekkaa VLC media playerissa ja ääni rätisee ja pätkii ei kannata uskoa että file on pilalla ota ja nappaa se nerovisioniin muokkaa file ja esikatsele sitä nerovisionin esikatseluohjelmalla- tässä parisa leffassa huomannu että nuo rätisimet on kadonnut ja tsiikagisin samat leffat sitten LG DVD/VHS combo soittimella ja leffat toimi moitteetta myös tuon VLC:ssä rätisevät äänet oli mennyttä elämää. Tuo rätsevyys taitaa olla joissain Dreamilta alas ladatuissaa fileissä VLC:n liittyvä ongelma.
 

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös