.ts tiedostojen yksinkertainen leikkely ?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

kellog

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Helsinki
.ts tiedostojen yksinkertainen leikkely ?

Onnistuuko millään ohjelmalla. Tarkoitus olisi vain poistaa mainokset ja alku/loppuroskat pois nauhoituksista. Myös teksti-tv pohjaiset tekstitykset pitäisi säilyä ehjinä. Pelkkä lopusta poistokin olisi jo edistystä (silloinhan tekstit tuskin hajoaisi, vaikka leikkaisi miten rumasti loppupäästä ylimääräistä pois).

Nuo kiinteätekstiset ohjelmat, joissa on yleensä vain 1 ääniraita saa varmaan leikattua jollain ohjelmalla kohtuullisen helposti alusta ja keskeltäkin ? Tuskin haittaa toistoa, vaikka filet ei tämän jälkeen olekaan enää tasan gigaisia ?

..ja vielä asiaan ihan suoranaisesti liittymätön kysymys, onko kukaan saanut dreamboxin .ts filejä toimimaan kunnolla millään xboxin toistosoftalla ?

Itse polttelen harvat säästettävät jutut sellaisenaan dvd:ille ja katselen sitten tarvittaessa db:llä tai xboxilla. Xbox tunnistaa kyllä filet hyvin, kun lisäsin videokonffitiedostoon videotiedostopäätteiksi myös .001, .002 jne, mutta äänten valinta ja tekstitykset eivät ainakaan loppuvuoden mediacenterissä vielä suoraan toimineet (jämähtää koko boxi kun alkaa niitä valitsemaan). Saisikohan filet muutettua jollain softalla helposti standardimpaan muotoon tai saisikohan tekstit revittyä myös .sub tai .str teksteiksi, jotka voisi pienen tilantarpeen ansiosta polttaa samaan kansioon levylle hommaa helpottamaan ?
 
Takaisin
Ylös