*.ts tallenteiden diffailu

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

pmantynen

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Forssa
Laitteisto
Vu+ Duo (sat), Vu+ Solo2 (sat) + 2x Sundtek USB, lautaset: T90, Gibertini 150 (polarmount), Gibertini 100 (diseqc-moottori)
*.ts tallenteiden diffailu ?

Onkohan olemassa mitään käyttökelpoista diff-työkallua transfer streamien (esim driimin tallennukset) sisältöjen vertaamiseen - siis keskenään. Esim Discoverylta ja Disney-kanavalta tulee samat ohjelmat monta kertaa joko pikauusintoina tai sitten parin kolmen viikon päästä uudestaan. Yleensä mitään sellaisia ohjelmatietoja EPG:ssä ei ole saatava, josta suoraan näkisi mitkä lähetykset ovat samoja tai on jo aikaisemin talletettuja.

Tuntuu aika työläältä katsoa aina pätkä tallenteen alusta. Ohkohan tuo lähete eri kerroilla ihan sama niin, että edes teoriassa voisi käyttää jotain softaa. Tuohon samaksi toteamiseen voisi rittää vaikka joku 60 % samaa sisältöä. Alussa ja lopussa on kuitenkin aina jotain muuta ja sitten vielä mainokset ..

Jotenkin tuo ohjelmatietojen puutteellisuus tuntuu jopa ihan tahalliselta. Näin ikäänkuin pakotetaan ihmiset TV:n ääreen ja saadaan keinotekoisesti katsojalukuja nostettua ja lisää mainosrahaa . Todella ärsyttävää, koska systeemi antaisi mahdollisuuden paljon informatiivisempaan palveluun.
 
Ylös