Triple Dragon V2 / HDTV

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

chaoscreator

Valvoja
Sijainti
Kemiönsaari
Triple Dragon V2 / HDTV

Triple Dragon / Armakseen liittyen pinnan alla kuhisee!!??

Katsotaan pitääkö puheet tuolla TD foorumeilla kutinsa, että Armas olisi para aikaa tuottamassa omaa HDTV (DVB-S2) boxia jonka softa rakentuisi kahdesta osasta GUIsta ja DRIVERista (puhutaan V2 softasta jota nyt itse asiassa on odotettu jo pitkään tälle nykyiselle homma mennyt varmaan vähän uusiksi kun tämä DVB-S2 on lyönyt itsensä saksanmaalla niin kovaa läpi).
Tämä uusi V2 GUI (Grafinen käyttöliittymä) toimisi sitten kummassakin boksissa niin nykyisessä Triple Dragonissa kun myös uudessa HDTV boksissa. Joten uuden boksin tulo tällä rakenteella olisi mitä hienointa koska silloin vanhojen boksien softakehitys ei kuolisi.

Micha R joka on ollut nykyisen boksin ja nyt tuossa boksin kehittelyssä kiinni on ollut aikaisemmin hyvin aktiivinen noilla jenkki ja saksalaisilla TD foorumeilla, nyt ollut pitkään hiljaa, adminit kertoilevat että syy olisi tuotekehitysasiat. Voipi pitää paikkaansa...toivon näin.

Tämä on asia jota itse aion seurata. Olisi sääli jos TD ei saisi jatkoa on sen verran upea laite vaikka siinä omia pieniä puutteita onkin.

En tiedä onko meitä muita TD:n omistajia Huoltovalikossa jos on niin olisi kiva kuulla.
 
Ylös