Laite-esittely TRIPLE DRAGON DBS-3000 testissä

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

chaoscreator

Valvoja
Sijainti
Kemiönsaari
TRIPLE DRAGON DBS-3000 testissä

Kiitos Huoltovalikon sponsorin Satmanin ( www.satman.fi ) on Huoltovalikkoon saatu arvioitavaksi erittäin mielenkiintoinen Linux-pohjainen satelliittiviritin:

Triple Dragon DBS-3000 CNCIE ( http://www.tripledragon.de/ ).

Tämä on viritin, jonka varmaankin näitä ”expert/pro-tason” satelliittivastaanottimia seuraavat ja käyttävät tietävät, mutta josta käyttökokemusta Suomessa on vähän.

Viritin on puolalaisen Armas-nimisen yrityksen tuotekehityksen tulos. Virittimen kehittämisessä on ollut osallisena Dr Overflow, joka ehkä paremmin tunnetaan DVB2000:n ja DBOX:n parista.

Tulen tässä viestiketjussa muutaman viikon aikana kertomaan useassa osassa kyseisen virittimen käyttökokemuksista. Lopuksi teen näistä yhteenvedon, joka toivottavasti antaisi kaikille kiinnostuneille riittävän laajasti tietoa ja vastauksia kyseisen virittimen ominaisuuksia sekä sen antamia mahdollisuuksia digitaalisten lähetysten seuraamiseen.

Testi ei varmaankaan tule olemaan kaikenkattava, mutta voitte vapaasti kysellä teitä kiinnostavista/askarruttavista asioista. Koetan antaa teille kysymyksiinne vastauksen.

Testattavassa Triple Dragon vastaanottimessa ei valmiiksi ole asennettuna kovalevyä mutta testin aikan tullan tämän asennus ja hyödyntämien myös arvioimaan. Myös Dragontailin (lisävarusteena saatavaa usb-muuntojohto, joka testiin saatiin mukaan) hyödyntäminen pyritään arvioimaan esim. USB WLAN-adapterin avulla liittämällä Triple Dragon langattomaan lähiverkkoon.

Pyrin liittämään tähän testiin sen verran kuvia mitä on mahdollista, koska kuten tiedämme monesti kuvat kertovat enemmän kuin 1000 sanaa.

Tähän laitearvosteluun liittyvät kuvat löytyvät osoitteesta www.hitechplace.com/tripledragon
Kuvat hakemistossa yksittäisinä ja kaikki kuvat myös ladattavissa kerralla tripledragon.rar pakettina.
 
Ylös