TRIAX TD110 LNB-varren kiinnitys

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Zammer

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Vantaa, Kivistö
TRIAX TD110 LNB-varren kiinnitys

Terve!

Otsikon lautasessa asennusohjeiden mukaan sivulla 2 vasemmassa alakulmassa (http://www.triax.dk/upload/896955e_td110_manual_[screen].pdf) olla kaksi ruuvia, jotka pitävät "mikropään varren" kiinni ja paikoillaan lautasessa, ostamassani lautasessa ei ole kuin yksi siipimutteri ja yksi kiinnitysreikä, jolla varren kiinnitys ei ole kovin tukeva, liikettä ylös/alas-suunnassa on jopa 10 cm mikropäistä mitattuna. No talo kyllä pysyy paikallaan, eikä taida täristäkään paljoa, epäilyttää vaan, että varsi ei noin hempulilla kiinnityksellä tule oikeaan kohtaansa.
Samoin TD duoblokin kiinnitys tuohon varteen on vähän niin ja näin + blokissa oleva kulmasäätö, jolla voi säätää lnb:den kiinnitysosan kulmaa varteen nähden on löysä ja tuntuu liikkuvan ihan tuulen voimastakin. (http://www.triax.dk/Antennemateriel...={F63816A3-FD72-48D0-915F-CC426DF17E3A}&Tab=0).

Lopputulos minulla tässä on se, että 19,2 näkyy mutta 13,0 ei näy. Useat suuntausyritykset piipparin kanssa eivät ole auttaneet ja epävarmuus kalvaa, johtuuko ongelmat palikoiden väljyydestä vai jostain muusta.

Onko muilla ollut ongelmia Triaxin toleranssien kanssa?

ZR
 
Ylös