Topvision saksalainen verkkokauppa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

satdigi

Huoltovalikon jäsen
Topvision saksalainen verkkokauppa

Pieni varoittava esimerkki jos olette hankkimassa saksasta telkkaria ja kiinnostutte topvision verkkokaupasta.


3.8 Tilasin saksasta idealo.de sivun linkistä Samsungin LE-40M86 LCD-TVn, hinta oli kohdallaan ja toimitus aika oli vihreällä eli "Kurzfristig lieferbar" ja kauppa otti vastaan myös luottokorttia.

4.8 Huomasin että firma oli jo nyt veloittanut Telkkarista koko summan Visa kortista

Viime viikolla 14.8 ei ollut telkkarista mitään vielä kuullut, joten tiedustelin heiltä sähköpostilla missä telkkari on.

Vastaus tuli pari päivää myöhemmin 16.8, ja oli että heillä on paljon tilauksia ja Telkkarin toimitusajasta ei ole mitään tietoa. "Miten tämä voi olla "lyhyt toimitusaika"

17.8 Peruutin tilauksen sähköpostilla ja varmistin peruutuksen puhelimitse, ystävällisesti sanottiin puhelimessa että rahat palautetaan ja puoli tuntia myöhemmin tuli jopa samanaiheinen sähköposti.

21.8 Katselin Visa kortin tietoa ja rahat ei ollut vielä palautettu, minulla tulee näin isosta ostosta (1600) luottoraja vastaan, joten nyt ei voi mistään muualtakaan tilata TV:tä.

Tein nyt myös asiasta ilmoituksen Luottokunnalle, ja heidän mielestä rahat ovat aina viimeistään seuraavana päivänä takaisin Visalla kun palautus on tehty.

Siis täysin paskanpuhetta että rahat olisi palautettu viime viikolla.

Näin huonoa palvelua ja suorastaan silmään kusemista en ole ennen topvision kauppaa löytänyt saksan verkkokaupoista.

Pysykää kaukana kyseisistä kaupasta, tässä vielä linkit:
http://www.topvision-online.de/ tai http://www.topvision.lu/

Saan tietysti joskus rahani takaisin viimeistään kun Visa hyväksyy hakemukseni, mutta uutta telkkaria en silloin vielä pitkään aikaan näe.
 

vehkaar1

Ari Vehkanen
Sijainti
Imatra
Laitteisto
VU+ DUO2 open ATV 6.0, ABipbox 910HD pgi 1.4 flash - usb PKT Enigma2 HYPERION, DR-HD F15 ver 207p, , Triax 110cm 54.9E&56E, Toroidal T-90 10 lnd, harava -T Engel AN 6001C 20kpl Venäjän kanavia T2+Suomen T2 UHF&VHF, Aura HD SE IPTV.
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös