Toppy 5100 ja mukana tuleva scart kaapeli -> Ei kuvaa

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

juneli

Huoltovalikon jäsen
Toppy 5100 ja mukana tuleva scart kaapeli -> Ei kuvaa

Moro,

tänään hankin otsikon digiboksin ja innolla sitä asentelin. En tosin päässyt alku pidemmälle, kun kuvaa ei näy... johdot toki on kiinni, mutta kun laittaa virrat päälle boksiin (ja televisioon), niin ei ole kuin musta ruutu. Manuskan mukaan pitäisi ilmaantua kielenvalinta.

Koitin tuota kaapelia myös toiseen televisioon, mutta sama ongelma siellä. Kaapeli on siis sellainen, jossa toisessa päässä on scart-liitin ja toisessa päässä on RGB ja Audio L/R. Molemmat televisiot toimivat Xbox:n kanssa moitteetta, kun pistää samaan liitäntään kuin mihin oon tätä boksia nyt yrittänyt.

Koitin boksia kaapelilla, jonka molemmissa päissä on SCART-liitin ja kaikki toimii hienosti. Tuossa toimivassa SCART kaapelissa on kaikki pinnit kytketty toisin kuin boksin mukana tulleessa, jossa on siis pelkästään RGB+maat ja Audio L/R+maa.

Osaako kukaan sanoa, että oisko vika boksin SCART liittimessä, boksin mukana tulleessa SCART-johdossa vai televisioiden asetuksissa (toinen vuoden vanha JVC taulutöllö ja saman ikäinen Samsung taulutöllö)?

Ei huvittais ilman omaa ja foorumin tutkintaa viedä boksia takaisin liikkeeseen, joten vinkkejä kaivataan tietäjiltä...
 

mphumax

Vahvasti satelliittien vaikutuksen alaisena
Sijainti
Tampere
Laitteisto
Technomate nano 3T+Jaeger Vbox-II +1.8 m primefocus
Octagon sf4008 s2x
Triax TD-110 +moteck sg-2100A
AZBOX PREMIUM HD E2
DrHD F15
Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
Epson EMP-TW600 Onkyo TX-SR309+ JBL scs178
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös