Teräväpiirtomateriaali suoraan pelikonsoliin (Xbox360/Suomi)

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Teräväpiirtomateriaali suoraan pelikonsoliin (Xbox360/Suomi)

Teräväpiirtomateriaali suoraan pelikonsoliin - Microsoft tuo hd-leffojen nettivuokrauksen Suomeen


Pelialan suurimpiin vuotuisiin tapahtumiin kuuluvat E3-messut ovat lähteneet käyntiin vauhdilla, sillä useat pelijulkaisijat ovat esitelleet lehdistötapahtumissaan messujensa satoa.

Microsoft esitteli messu-uutuuksiaan eilen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa. Xbox 360 -pelikonsolin ympärille odotetusti keskittyneistä uutuuksista vain osa pääsi vuotamaan julkisuuteen etuajassa.Teräväpiirtoelokuvia laillisesti – myös Suomessa

Suomalaisittain merkittävimpiä uudistuksia on Microsoftin elokuvavuokrauspalvelun laajentuminen lukuisiin uusiin maihin, myös Suomeen. Palvelu aukeaa ensi syksynä.

Microsoftin mukaan Xbox 360 -konsolilla voi lähitulevaisuudessa vuokrata ja ladata täyden 1080p-tarkkuuden elokuvia ja tv-sarjoja suoraan konsoliin. Elokuvia voi katsella myös netin yli, joten katselun aloittamiseksi ei tarvitse siirtää suurta elokuvatiedostoa kokonaan.

Elokuvapalvelu laajentuu Microsoftin virtuaalisella elokuvateatterilla, jossa pelikaverit voivat katsella elokuvaa yhdessä virtuaalisessa elokuvateatterissa.Project Natal lupaa tarkkaa liiketunnistusta

Microsoft esitteli lehdistötilaisuudessa kokonaan uutta, Project Natal -koodinimellä kulkevaa ohjainratkaisua, jossa erillisiä peliohjaimia ei ole. Järjestelmä perustuu pelaajan liikkeet tunnistavaan sensoriin, joka aistii tarkasti pelaajan liikkeet.

Natal-konsepti yhdistää yhteen laitteeseen tarkan kameran, syvyyssensorin, monikanavaisen mikrofonin ja oman suorittimen, joka pyörittää patentoitua ohjelmistoa. Toisin kuin kaksiulotteiset kamerat ja ohjaimet, Natal tunnistaa pelaajan kehon liikkeet kolmiulotteisina. Se myös reagoi Microsoftin mukaan käskyihin, suuntiin ja jopa äänen vivahteisiin.

Project Natal -kehityspakettien jako pelikehittäjille on jo aloitettu. Markkinoille tekniikkaa ja sitä tukevia pelejä voidaan odotella noin 1-2 vuoden sisällä.


Yhteisöllisyys osaksi pelikokemusta

Microsoft julkisti esityksessään myös Xbox Liven uusia yhteisöpalveluja. Konsolin syyspäivityksen yhteydessä Xbox Live saa tuen Facebookille ja Twitterille. Tuen ansiosta palvelun käyttäminen onnistuu suoraan pelikonsolilla.


lähde : Tietokone.fi
 
Ylös