Television kanavapaikoissa tapahtuu muutoksia tänään (2.2.)

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
Television kanavapaikoissa tapahtuu muutoksia tänään (2.2.)

YLE Teema siirtyy kanavapaikalta 9 kanavapaikalle 7 ja Urheilukanava kanavapaikalle 9. Muutos koskee sekä antenni- että kaapelivastaanottoa.

Nelosen uusi, ainoastaan kaapelissa näkyvä Liv-kanava tulee kanavapaikalle 8.

Muutoksilla kotimainen ohjelmatarjonta ryhmitetään kanavalistan alkupäähän. YLE Teeman uusi kanavapaikka vastaa myös aiempaa paremmin useimpien lehtien ohjelmatietojen listausta.

Kanavapaikkamuutokset edellyttävät useimmilta digisovittimen tai -television katsojilta laitteen uudelleenvirittämistä. Viritystä ei voi tehdä ennalta. Osa digi-tv-vastaanottimista etsii kanavat automaattisesti, jolloin käyttäjän tarvitsee vain käynnistää vastaanottimen kanavahaku. Ohjeet kanavien viritykseen löytyvät laitteen käyttöoppaista.

Digitalla, YLEllä ja Nelosella on muutoksen vuoksi Digi TV Info -puhelinpalvelu 2. - 16. helmikuuta numerossa 020 411 7666.

YLEn Teksti-TV:stä sivulta 570 ja YLE Teeman internetsivuilta löytyy tietoa kanavien uudelleenvirittämisessä ja muissa digi-tv -asioissa.

Kanavapaikkamuutoksen vaatima tekninen työ tehdään klo 9.30 - 10, jolloin tv-lähetyksissä saattaa olla lyhyitä katkoksia. Kaapeli-tv-verkon mahdollisista lähetyskatkoksista saa tietoa paikallisen kaapeli-tv-yhtiön asiakaspalvelusta.


lähde : Yle.fi
 
Ylös