Suomeen Netflix-tyylinen DVD-vuokrauspalvelu

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
3 * Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG 77CX6LA + Genelec + RasPi/rAudio + Adam T5V + T7V + T10S - ArcoLinux
Suomeen Netflix-tyylinen DVD-vuokrauspalvelu

Jo vuosia suomalaiset elokuvanystävät ovat toivoneet Suomeen yhdysvaltalaisen Netflixin tavoin toimivaa kuukausimaksupohjaista postitse elokuvat välittävää DVD-vuokrauspalvelua ja nyt näyttää siltä, että ensimmäinen yrittäjä on päättänyt kokeilla onneaan.

DVDnet.fi:n palvelu vaikuttaa käyttöohjeidensa mukaan lähes identtiseltä Netflixin toimintamalliin nähden, eli asiakas maksaa kiinteää kuukausimaksua, luo oman "toivomuslistansa" verkkosivujen kautta elokuvista jotka haluaisi nähdä ja palvelusta lähetetään aina asiakkaan listan ylimpänä oleva, sillä hetkellä vapaana oleva, elokuva postitse kotiin. Postipaketissa tulee mukana myös valmiiksi maksettu palautuskuori elokuvan palauttamiseksi. Elokuvat saavat olla asiakkaalla vuokralla niin kauan kuin asiakas näin toivoo (kunhan kk-maksut luonnollisesti maksetaan), mutta uusi elokuva listalta tulee vasta, kun vuokrausliike saa ainakin yhden asiakkaalla vuokralla olevista elokuvista takaisin.

Hintataso on hieman suolaisempi kuin Yhdysvalloissa, joka selittynee osittain suomalaisesta tekijänoikeusmaksukulttuurista vuokrauselokuvien suhteen. Palvelumalli, jossa vuokrauskertoja on kuukaudessa teoriassa rajoittamaton määrä, mutta asiakkaalla saa olla vuokralla ainoastaan yksi elokuva kerrallaan, maksaa 17,99 euroa kuukaudessa. Astetta parempi paketti, jossa elokuvia saa olla vuokralla kaksi kerrallaan, maksaa 26,99 euroa/kk.

Elokuvalikoima vaikuttaa ainakin toistaiseksi hieman suppealta, mutta todennäköistä on, että se kasvaa mikäli palvelu löytää käyttäjäkuntansa Suomesta. Ainakin haja-asutusalueilla palvelun luulisi olevan mielenkiintoinen vaihtoehto paikallisen huoltoaseman ja/tai R-kioskin DVD-valikoimille.

Lähde: http://fin.afterdawn.com/

Lisää aiheesta: www.dvdnet.fi
 
Takaisin
Ylös