Stabiili image DM600:lle on mikä?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

oh4kju

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Varkaus
Stabiili image DM600:lle on mikä?

Hei!

Hommasin tyttärelle joululahjaksi DM600T:n ja pistin siihen sisään OpenPLi V1.0 (päivätty 12.9.2010) imagen. Aikaisemmin laitoin vastaavanlaiseen boxiin PLi Jade3:n, joka vaikutti monipuoliselta. Näissä kummassakin tuntuu kuitenkin olevan stabiilisuusongelmaa. Jade3:lla varustettu boxi on isällä ja pääsen siihen kiinni etänä. Aika lailla alussa kävi ilmi, että boxi meni omia aikojaan jumiin, ensin meni "paikallinen UI", tilanteen jatkuessa web ja lopuksi myös shell. Resetoin sitä aikani shellin kautta, kunnes tein siihen cron-virityksen, joka boottaa boxin joka yö klo 3. Siitä lähtien se on ollut silleensä, ei ongelmaa. Isä ei käytä kiintolevyä/tallennusta oikeastaan lainkaan.

Nyt tyttären boxiin laittamassani OpenPLi:ssä näyttää olevan ongelmaa myös, eniten kiintolevyn kanssa, tallenteita katsellessa ja selattaessa tuntuu menevän herkästi totaalijumiin --> vaatii virtajohdon irroituksen. Tallenteiden poistaminen johtaa outoon "musta ruutu" tilanteeseen, joka aukeaa hetken kuluttua itsestään. Samaten ainakin yksi tallenne oli ihan sekaisin (playssa jäljellä oleva aika laski ensin nollaan, sitten alkoikin taas kasvaa), tänään katosi yksi ajastin mystisesti ja selatessani tiedostoja meni taas jumiin. Levyntarkistusta ajelin kertaalleen, ei huomautellut mistään.

Joten jos tässä loppiaisen pyhinä ottaisi ja flashaisi jotain muuta OpenPLi:n tilalle. Mitä imageita teillä on käytössä ja mikä näistä toimisi mahdollisimman stabiilisti? Muita vaatimuksia ei oikeastaan ole kuin että YLE:n tekstit toimisi suoraan ja että CCcamin saa asennettua (niin ja että toimisi stabiilisti).

Enigma2-pohjaiset (Newnigma) saattaisi olla tyttärelle ehkä hieman helpompia käyttää kuin E1, lähinnä juuri tallenteiden kanssa.
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
3 * Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG 77CX6LA + Genelec + RasPi/rAudio + Adam T5V + T7V + T10S - ArcoLinux
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

VJK

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Ylös