SkyStar 2 kortin herkkyys verrattuna erillisvastaanottimeen

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

pede

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Esbo
Kun viimein sain tuon SkyStar 2n toimimaan, olen yllättynyt alhaisesta signaalitasosta.

Käytössä on yksi Triax 75, yksi Nokia 9802 ja sitten tämä kortti. Lautasena tuo Triaxin multifocus ja quatro mokkulat kiinni ja sitten neljä erillistä antennipiuhaa eri haaroina ympäri kämppää. Kohdistus on se tavanomainen, thor, sirius, hotbird ja astra.

Triaxin sisäinen mittari ilmoittaa parasta signaalia, ja saa myös parasta kuvaa aikaan, eli minkään kanavan kanssa ei juuri pikeslöidy, jos kuvaa tulee. Nokia taas on heikompi, joissakin kanavissa jotka Triax saa ruudulle ilman ongelmia, Nokia joko ei saa tai pätkii tai pikselöityy välillä. Triaxin sisäinen mittari näyttää myös parhaimmat lukemat signaalille. Nokia ei näytä niin hyvää.

SkyStar2, ainakin ProgDVB:llä näyttää hyvin alhaisia lukemia, parhaat ovat ollet luokkaa 30% ja huonommillaan näyttää jotain käsittämätöntä 5 % , mutta kuitenkin kuva näkyy

Tiedän toki että eri laitteiden mittareita ei voi keskenään verrata. Edelleen saattaa tietenkin olla kyse myös mikropään sijoittumisesta, eli kun quatropää on niin iso, saattaa yksi vastaanotin siinä olla hieman sivussa, mutta kuitenkin häiritsee tuo ProgDVB:n kortille ilmoittama alhainen lukema, verrattuna muihin.

Onko muilla SkyStar 2 käyttäjillä huomioita?
 

deadm

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

pede

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Esbo
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Takaisin
Ylös