SkyStar 2 ja Canal Digital

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi
Status
Viestiketju on suljettu, uusia vastauksia ei voi lisätä.

juhog

Huoltovalikon jäsen
SkyStar 2 ja Canal Digital

Alkuhuomautus: Olen vasta-alkaja näissä asioissa, aloin syventymään touhuun ensimmäisen kerran tänä päivänä (tai eilisen puolella), vaikka Canal on jo 1,5 vuotta jo näkynytkin. Eli "keep it simple, keep it stupid", kiitos.

...

Elikkäs tuli tilattua (vielä ehtii perumaan) tuommonen SkyStar 2 DVB-S viritinkortti, mutta siitä puuttuu melkoisen tärkeä komponentti eli CI-paikka. Olen tässä lueskellut, että tämän puutteen voisi korjata ostamalla Infinity USB Phoenix ohjelmointilaiteen, jolla pystyisi lukemaan tuon kortin. Ilmeisesti tämän lisäksi tarvitaan jonkin sortin ohjelmallinen CAM tjsp. (mitä se sitten tarkoittaakin). Pitääkö paikkansa? Luin jostain myös, että tuo olisi laiton vehje, mutta sitä en oikein usko. Jos tämä onnistuu ja on laillisuuden rajoissa, niin halvemmaksihan tämä tulee, kuin ostaa kallis Hauppagen kortti ja siihen CAM, luulisin ainakin.

Tässä välissä todettakoon, että kortti on 100% aito Canal Digital kortti, eikä mikään piraatti. Eihän tuota sitten saa vahingossakaan pilalle sillä ohjelmointilaittella?

Yksi antenni saa välttää ainakin toistaiseksi, joten ei liene muuta vaihtoehtoa kuin vetää signaali CD:n vuokraboxista loop-throughna. Liittyykö tähän mitään ongelmia? Ilmeisesti pitää olla toinen viritin suljettuna, jos aikoo toista katsoa, vai? Myöhemmin on sitten tarkoitus ostaa toinen antenni. Mitäs suosittelette? Pitäisi saada sihdattua ainakin tuohon CD:n satelliittiin (Thor?) ja johonkin ilmaiskanavasatelliittiin yhtäaikaa. Asun noin Oulujärven etelärannan korkeudella Itä-Suomessa, jos se vaikuttaa lautasen valintaan.
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
3 * Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG 77CX6LA + Genelec + RasPi/Volumio + Adam T5V + T7V + T10S - ArcoLinux
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Status
Viestiketju on suljettu, uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös