Satelliittiviritin jonka mummokin hallitsee?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

SkyPerfecTV

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Mansen kyljessä
Satelliittiviritin jonka mummokin hallitsee?

Asentelin tässä taannoin vanhemmille (kahta puolta 60v) Bilteman lautasen, pari mikropäätä ja vanhan Grundigin virittimen.

Ensi alkuun systeemi oli suuntaan Sirius/Thor ja taisi pölyttyä aika hyvin. Tuossa suunnassa kun ei oo montaakaan vapaata kanavaa.
Tänään käänsin lautasen suuntaan Astra/Hotbird ja isällä alkoi kaukosäätimen P+ -näppäimen painelu. Hihittelin itsekseni kun vanhemmat kommentoivat RAI* -kanavan naisvieraan leninkiä lyhyen puoleiseksi. En viitsinyt kuitenkaan mainostaa että odotas kun pääset arabiankielisten puhelins*ksikanavien kohdalle... :naughty:

Tuossa Grundigissa on vaan suosikkilistojen hallinta ja kanavan haku nimen perusteella tehty sen verran hankalasti että lienee mahdotonta opettaa isälle kuinka hän pääsisi toistekin mieleiselleen kanavalle.
Telkkarikin asettaa omat lisävaatimuksensa. Ihmetykseni oli suuri kun isä aikoinaan osti neuvoa kysymättä tuon Philipsin jossa ei oo SCARTtia, teksti-tv:tä eikä stereoääntä. Siinä töllössä on kiinni Nokia 9828T, veljen vanhat videot ja nyt vielä tuo Grundig. Kun haluaa katsoa taivaskanavia niin tarttee laittaa ensin telkkari videokanavalle ja videot kanavalle A1...

Oliskohan olemassa sellaista satelliittiviritintä jonka käytön mummokin oppisi? Muistelen kuulleeni että Humax ei olis pahimmasta päästä?
FTA varmaan riittäisi, conax olis plussaa, suomenkieliset menut taitaa olla must, RF-modulaattori pitäis olla ja asetusten suojaus salasanalla vois säästää multa muutaman "huoltokeikan" ~170km päähän :drive:. Kanavalistaeditori PC:lle olis myös plussaa.

......tuntuuko kenestäkään muusta siltä että luettelen yllä justiinsa DM5620:n ominaisuuksia...?
 
Ylös