Saksanpoikien huollot

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Pudejovicky

Huoltovalikon jäsen
Moro,

avataanpas toi omakin tili nyt vaikka varoituksen sanalla.

Kaikki kovasti tilailee tai ainakin suunnittelee tilaavansa ulkomailta. Tilasin itsekin pari kokonaista satsia (naapurille kans...) lautasineen päivineen Hm-sat:ista ja hienostihan ne tuli niinkuin olin lueskellut useasta paikkaa niiden tulleen muillekin. (Alumiini)lautaset vaan olivat molemmat (eri kerroilla) hieman rutussa yläreunasta, joka kuljetusasennossa sattui olemaan alareuna. No, muodosta johtuen parilla ranneliikkeellä korjattavissa kun teräviä taitoksia ei sentään ollut ja tuntuma olisi ettei vaikuttanut vastaanottoon..

Sitten kilahti Diseqc-moottori ja pari kuukautta sitten postitin sen takaisin vaihdettavaksi. Kuukausi, kaksi, ei mitään kuulu. Pari kertaa meiliä, ei mitään vastausta. Ei edes ovatko saaneet koko paketin.
Sitten pyysin työpaikalta saksankielentaitoista (natiivi) heppua soittamaan, eivät vastaa puhelimeen... Sama heppu laittoi nettisivujen yhteydenottolomakkeella vielä viestiä oikealla murteella eikä mitään.. Antaa olla, luulen ma pienessä sammalvuoteessansa...

Ihmeellistä toimintaa kun homma toimii muuten niin moitteettomasti.

Onko jollain muulla kokemusta tästä aiheesta?
 
G

G-man

Rekisteröimätön kävijä
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 

Hexi

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös