Procaster PVR-6500

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Vilkku

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
E-Pohjanmaa
Procaster PVR-6500

Procaster PVR-6500
500 gigatavua tallennustilaa digiboksiin


Verkkokauppa.com tuo Suomen markkinoille uuden Procaster-digiboksin, jossa on ensimmäisenä tai ainakin ensimmäisten joukossa digitaalinen hdmi-liitäntä ja peräti puolen teratavun kiintolevy. Siihen mahtuu valmistajan mukaan jopa 250 tuntia tallennettua ohjelmaa.

Antenni- ja kaapeliverkkojen (dvb-t, dvb-c) digiboksissa on kaksi viritintä, neljän kanavan samanaikainen tallennus kahdesta kanavanipusta, kaksi kaukosäädintä, karsittu ja kaikki toiminnot sisältävä versio, conax-lukija maksullisia kanavia varten, rgb-scart-liitäntä, digitaalinen s/pdif-äänilähtö, mosaic- ja pip-kuvatoiminnot sekä mp3-musiikin.

Laitteen hdmi-skaalain tukee 576p- 720p- ja 1080i-erottelukykyjä. Kyseessä ei kuitenkaan ole vielä varsinainen hd-aikakauden digiboksi, eli teräväpiirtoisten digikanavien viritintä ei vielä ole.

Laitteen usb 2.0 -liitäntä on kaksisuuntainen, eli tallennetut ohjelmat voidaan siirtää myös tietokoneelle. Digiboksi näkyy ulkoisena kiintolevynä Mac OS X:lle ja Windows Me/2000/XP/Vista -käyttöjärjestelmille.

Fyysisesti digiboksi on mitoitettu hifi-kokoon. Visuaalista ilmettä vahvistamassa on esimerkiksi uusi vfd-näyttö.

Procaster PV-6500 tulee saataville noin 700 euron hintaan. Tämän hetken arvio on, että laite tulisi Suomessa markkinoille elokuussa.


http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=30469&tyyppi=1
 
Ylös