PLi® Helenite mount-ongelma

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

nameone

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Espoo
PLi® Helenite mount-ongelma

Tuntuu muuten hyvältä imagelta, mutta verkkolevyn mounttaus jumittaa boxin pariksi minuutiksi. Jako toimii, mutta siirto jumittaa.
Sekä NFS ja CIFS -jaoilla, jotka on vielä eri koneilla.
On kokeiltu myös mountata eri hakemistoihin, mutta ei vaikutusta.
Käyttöliittymän mount-manageri käyttäytyy samoint kun komentoprompt.
-v -ptio ei tulosta mitään.

Olisi kiva saada toimimaan, Sillä olen kokeillut Unilelua ja Gemini 3.60:aa ja molemmissa on heikkoutensa.
Unilelussa on kirjastot vanhat/epäyhteensopivat lähes kaikkien pluginien kanssa, mutta muuten se on esteetön ja erittäin vakaa...
Gemini 3.60:lla taas on hyvin epävakaa, olen lukenut että myös muut gemini-versiot olisivat epävakaita...
PLi taas on monipuolinen ja mounttausta lukuunottamatta tuntuu moitteettoman vakaalta.

Edit: kokeilen juuri PB-Enigma 1.0.2:sta.
Vaikuttaa toistaiseksi parhaalta imagelta, tosin gSub:a ei ole ladattavissa graafisessa ympäristössä.
Asensin manualiisesti gsub 1.1.08:n (2.06 ei toimi).
Toistaiseksi täydellinen image, raportoin jos on epävakaa.
FAQ:iin voisi laittaa esittelyä imageita, käyttäjät tekee paljon turhaa työtä kun esim. hyvä kuvausta imageita ei ole satavilla.

Edit: DB-Enigmassa ei pääse graafisen liittymän kautta tekemään DVR-ajastuksia, pelkästään ngrab ja "kytkin"?
yWeb kautta toimii..., miten saa myös manuaalisen tallennuksen?.
Pitää configuroida käsin rcdm5xxx.xml?
 
Ylös