PIENI KIIRE: Löytyisikö nauhoitusapua?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Juanito

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Suomi
Niin siinä sitten kävi, ettei mitään tarvittavia laitteita tullutkaan vielä hommattua ennenkuin kausi alkoi. Real Madridin ensimmäinen ottelu on jo huomenissa ja tällä hetkellä näyttää liian pahasti siltä, etten ottelua näkisi ollenkaan. Vaikka harjoitusottelu onkin kyseessä, haluaisin mieluusti nähdä ottelun, kauden ensimmäinen ottelu on aina katsomisen arvoinen, vaikka se harvoin kovinkaan kovatasoiseksi yltääkään.

Täällä kun kuitenkin on noita satelliittiharrastajia ja uskoisin että ainakin jokin teistä saisi ottelun näyttävän kanavan näkymään. Ottelu tulee 15.00 Suomen aikaa ja tiedustelisinkin olisiko kenelläkään mahdollisuutta nauhoittaa tuota ottelua minulle, videon hintaa ja mahdollisesti jotain muutakin pientä korvausta vastaan. Ja tietysti hienointa olisi, jos tällainen henkilö löytyisi tästä mahdollisimman läheltä Maskua (Raision vieressä), niin näkisin ottelun mahdollisesti jo samana iltana.

Ottelun näyttää suorana ainakin seuraavat kanavat:
ITV 2 (N.D.S. /uk, 28°E)
SuperSport 1 (Irdeto 2, 13°E)
TV4+ (Conax, 1°W)
Sport TV (NagraVision, 30°W)

Ja jos ei halukkaita ole, ei voi mitään, kyllä sitä ilman yhden ottelun näkemistäkin pystyy (hädintuskin ;)) elämään.

P.S Mitä salausta tarkoitetaan PowerVu:lla lyngsatin sivuilla?

t Juhana (http://www.realmadridfin.net)

(Poistan tämän viestin huomenissa ottelun alkamisen jälkeen, jos tämä vielä silloin on täällä. Viesti kirjoitettu pienen epätoivon vallassa, tajuttuani ettei tuo tulekaan yhdeltäkään vapaalta kanavalta. :))
 

Vkeys

Huoltovalikon jäsen
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Takaisin
Ylös