Pelitapahtumat

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG B6 OLED 55" + Genelec
Taidan viedä juniorin ihmettelemään pelitapahtumaan (17-19.10.2019 Turussa, Kupittaan palloiluhallissa Lemminkäisenkatu 32 a, 20520 Turku).Grail Quest on jokaisen pelaajan suurtapahtuma, jossa kävijällä on mahdollisuus kokea pelaamisen koko kirjo yhden viikonlopun aikana. Grail Quest ei rakennu vain perinteisten lanien ympärille, vaan tekemistä riittää laidasta laitaan tapahtuman jokaisena päivänä.
Pelifestareiden ohjelmassa on tänä vuonna valtava PC/konsoli-pelialue kävijöille, uutuuspelien ja -teknologioiden esittelyjä, kilpailuja, messutoimintaa, lavaohjelmaa sekä esports-turnauksia.
Tapahtuma sopii kaikille pelaamisesta ja pelialasta kiinnostuneille ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Grail Quest järjestetään Kupittaan Palloiluhallissa, Turussa, useimpien koulujen syyslomaviikon aikana 17.-19.10.2019. Tapahtumapaikka avataan torstaina klo 12 ja suljetaan lauantaina puolen yön aikaan.
Konepaikkalipun ostaneet pääsevät tapahtumaan jo torstaina klo 9 alkaen ja heidän tulee poistua tapahtumasta sunnuntaina-aamuna klo 12 mennessä. Tapahtumapaikka on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, ja lipputyypistä riippumatta jokaisella kävijällä on mahdollisuus nukkua tapahtumapaikalle itse tuomallaan patjalla.

Mikäli mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää ennen tapahtumaa tai sen aikana, ole rohkeasti yhteydessä info@grailquest.fi tai kysy asiasta Discord-serverillämme.
 
Ylös