PDA-kaukosäädin Dreambox 7025/+

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Sone

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Varkaus
PDA-kaukosäädin Dreambox 7025/+

Tuli väsättyä PDA kaukosäädin kesäloman kunniaksi Dreambox 7025:lle. Ohjelma on Remote Control 2 ja se on sharewarea.Tosin rajoitteena on vain rajoitettu nappien painallusmäärä/sessio ja sen voi helposti kiertää laittamalla jonkun pda:n napin käynnistämään ohjelman uudelleen. Ohjelma löytyy osoiteesta: http://www.wincesoft.de/html/remotecontrol_ii.html
Liitteenä on importtia varten dreambox7025.zip joka sisältää skinin, napit ja kauko-ohjaimen käskyt jotka on opetettu suoraan dreamin omasta säätimestä. Napit ja skinit luotu dreamin omasta kakesta ja ainoastaan “DREAM” ja “TV” napit on jätetty pois turhana, säädin on jaettu kahdelle näytölle(ylä- ja alaosa) ja niiden välillä pääsee liikkumaan ylimääräisellä nuolinäppäimellä.
Ensin kyseinen ohjelma pda:han, sitten käynnistää ja file/import project/dreambox7025.zip
Käyttökokemuksista sen verran että ainakin Mio 168 lähettää komennot noin 3 metrin päästä mutta joutuu “tähtämään laitteeseen. On kuulemma olemassa sd-muistikortteja jossa on vahvistettu lähetin mutta hätävarakapulana pärjää ilmankin. Makroja saa luotua kohtalaisen helposti ja ne saa tellättyä esim. Power nappiin niin että kerta painallus avaa samalla dreamin ja tv:n. Liitteenä pari kuvaa ja itse tiedostot.
 

Liitetiedostot

 • pdayla.JPG
  pdayla.JPG
  270 KB · Lukukerrat: 96
 • pdaala.JPG
  pdaala.JPG
  245.2 KB · Lukukerrat: 56
 • Dreambox 7025.zip
  512.6 KB · Lukukerrat: 2
Ylös