PC-DVB-S ja moottori

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

redu

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
porvoo
PC-DVB-S ja moottori

Tänään Tapanina
testailin, miten eri PC-softat osaavat kääntää moottoria. Softien yhteensopivuustaulukkoa voi tutkailla täällä:

http://www.pinnaclefancenter.com/html/software_compatibility_list.html

Pelityskenttäni näkyy alakaneetissa. Eri kokoonpanoissa voivat ongelmat tietenkin olla erilaiset:
1.
Twinhanin oma DTV-softa kääntelee hyvin, kun käsketään. Se näyttää kääntävän satelliittikulman mukaan, vaan ei ollenkaan satelliitiposition numeron mukaan. Autodrive-toimintaa ei ole.
2.
AltDVB toimii kuten Twinhan DTV, paitsi että kääntö tapahtuu automaattisesti autodrivellä.
3.
ProgDVBN. uutukainen oma USALS yrittää toimia, mutta kaataa koko Progin. Kolmannen tahon Diseq-moduleita on useita. "Diseqc12.module" lienee minulle paras: Kääntö toimii positionumeron mukaan, mutta Prog ei jostakin syystä näytä kanavia käännön jälkeen. Progin sammutus...käynnistys, ja kanavat näkyvät.
4.
DVB Dream kääntää positionumeron mukaan ja toimii hyvin. Autodrive toimii.
5.
Myös RitzDVB ja DIAVloB piti testata: Ritz ei näyttänyt kuvaa ollenkaan (tallensi kyllä), koska koneeni Elecard-decoder oli muka mennyt vanhaksi. Myös DIAVloB osoittautui takkuiseksi.

Opittua:
DVB Dream lienee minulle paras, koska sen päätoiminnat ovat luotettavat ja monipuoliset. Kuitenkin esim. PIP kaataa koko Dreamin. Lisämodulit toimivat.

Twinhan on muuten hyvä, mutta kääntö on aina erikseen käskytettävä, ja lisämodulit eivät kelpaa.

AltDVB olisi periaatteessa jopa paras, mutta se kaatuu joskus 10 minuutin päästä ja joskus 3 tunnin päästä. Tallennus on riskipeliä.

Progin oma USALS on vielä raakile. Kolmannen tahon Diseq-modulit ovat vanhahtavia ja keskeneräisiä. Prog ei kuitenkaan kaatuile satunnaisesti kuten Alt.

Tällä kokoonpanolla (hidas) DVB-S-H264 kuva (Luxe HD) nykii vähän, ja DVB Dream:issa nykii myös H264-kanavan ääni. Paras H264-koodekkini tuli imuroidun PowerDVD7:n demoversion mukana. Se menee kai pian vanhaksi, koska PowerDVD7-demo on jo yliajalla?
 

PNP

Valvoja
Sijainti
Turku
Laitteisto
VU+ Ultimo 4K, Duo4k, Samsung 4k 65", AppleTV
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi sivuston sisältöä.
 
Ylös