OpenViX 5.2

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

pmantynen

Tuki-jäsen
Tuki-jäsen
Sijainti
Forssa
Laitteisto
Vu+ Duo (sat), Vu+ Solo2 (sat) + 2x Sundtek USB, lautaset: T90, Gibertini 150 (polarmount), Gibertini 100 (diseqc-moottori)
Tuli tosiaan eilen latailtua epäviralliset testi-imaget seka Duolle että Solo2:lle. Tänään sain aikaiseksi asennukset. Aika helppoa, kun eka kopioin läppärillä ao. zip filet kumnankin boksin levylle imagebackups-kansioon. Tuoltahan OpenViX:n Image manager osaa ne hakea joten voi tehdä ihan normaalin sohva-flashin eikä tarvi leikkiä usb- tikkujen kanssa.

Eka tein kummastakin boksista varmuuden vuoksi vielä Backup managerilla vielä ylimääräiset backupit. Eka oli vuorossa Duo, kun sen sai tehtyä mukavasti sohvalla istuen. Itse flashäys meni ihan OK. Versiona näytti olevan 5.2.001. Bootin jälkeinen asetusten yms. palautus jäi johonkin ihme looppiin ... Ei ilmeisesti saanut luettua backup-tiedostoa. No siinä sitten auttanut muu kuin PuTTY:llä init 6. Uusi yritys Backup managerilla meni vähän paremmin, mutta varmaan pluginien kanssa oli jotain ongelmia, kun ei mennyt loppuun ... Kanavat ja viritinasetukset tuli ainakin ihan ok. Samba oli startattava käsipelillä.

Solo2:n kanssa, ikä siis on kerrosta alempana, tuli kokeiltua jotain ihan uutta. Tein tuonkin flashäys-operaation mukavasti samalta istumalta käyttäen WebIf:ää. Taas eka Backup managerilla ylimääräinen backup. Sitten Image managerilla flashäys. Versiona Solo2:lle oli jostain syystä 5.2.002. WebIf:ään automaattinen päivitys päälle (2 s). Hieman epäilin, että joudunko lähtemään alakertaan hoitamaan loppuun. Täytyy kyllä todeta että yllätys oli melkoinen kun hetken päästä putkahti eka setup ruutu eli näytön valinta. Eipä mennyt tämäkään tämäkään restore loppuun saakka. Pluginit, esim. Sundtek Control Center, jäivät tulematta. Pieni ylimääräinen harjoitus ja yksi GUI Restartti niin homma oli myös kaapelikanavien kannalta OK. Seuraava töksähdys tuli sitten siinä että Duo ei löytänytkään Solo2:n levyä. hän aikaa meni ihmetellessä kunnes hokasin, että Solo2:ssa ei ole varmaan NFS käynnissä. Eli tuon jälkeen homma OK

Katsotaan nyt sitten kuinka homma etenee. Ainakin toistaiseksi kaikki on toiminut ihan OK ...
 
Ylös