Kysymys OpenATV 6.2, miten asennetaan?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

finjoy

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
Vu+ Uno 4k (C)
Yritin joskus yli puoli vuotta sitten asentaa OpenATV 6.0 järjestelmän mutta jotain meni pieleen (softcam / oscam -asiat olivat ilmeisesti ihan pielessä, jatkuvasti tuli ilmoituksia ettei jokin cami toimi tms.). Palautin OpenATV 5.3 järjestelmän takaisin toimintaan (Satshopin image) ja annoin asian olla. Nyt voisin taas yrittää OpenATV 6.1 asennusta. Paljon tällä foorumilla on noita asennusohjeita jne. mutta mitä enemmän luen noita ohjeita, taidan mennä sekaisin yhä enemmän.

Olen ottanut varmuuskopiot asetuksista ja sekä täydellisen kopion nykyisestä asennuksesta (OpenATV 5.3). Laitteena on Vu+ Uno 4k (kaapelikortti on laitteessa). Olen ladannut OpenATV 6.1 paketin (linkki saatu tältä foorumilta) ja softcam-feed-universal_2.0_all.ipk tiedoston. Tiedän kyllä kuinka asennus suoritetaan (USB-tikulta tai HDD) mutta sen jälkeen onkin sitten hieman sekavaa. Eli kuinka saan esim. salatut kanavat näkyviin varmasti, netin toimimaan tms. (esim. youtube ei toiminut lainkaan aiemmin). Kuinka pitikään niitä Config tietoja asettaa tms.???? Jos näiden asioiden kanssa ei ole jatkuvasti tekemisissä, tippuu kyllä kelkasta aika nopeasti.

Ohjeita täältä on näköjään kyselty mutta edelleen kaipaan asiantuntijan selkeää selostusta, lyhyesti, mitä tässä tapauksessa pitäisi tehdä?

ps. ja varmaan tämä kysymyskin meni ihan väärään paikkaan.
 
Ylös