Nyt.fi:ssä nyt 80 kanavan tv-ohjelmat

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
3 * Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG 77CX6LA + Genelec + RasPi/rAudio + Adam T5V + T7V + T10S - ArcoLinux
Nyt.fi:ssä nyt 80 kanavan tv-ohjelmat

Nyt.fi:n televisio-osasto laajenee. Perjantaista alkaen Nyt.fi:ssä julkaistaan lähes 80 eri televisiokanavan ohjelmatiedot viikoksi eteenpäin. Tarjonnassa on kotimaisten kanavien ohella kattava valikoima kansainvälisiä elokuva-, viihde-, uutis-, urheilu- ja erikoiskanavia.

Käytännössä Nyt.fi:n tv-ohjelmatiedoista löytyvät nyt kaikki Welhon digitaalijakelussa olevat kanavat. Poikkeuksena ovat Welhon Turk-paketin kolme turkkilaista kanavaa, joiden tiedot pyritään liittämään palveluun lähiaikoina. Welhon digi-tv-kanavia voi katsella HTV:n kaapeliverkon alueella, ja niiden katseluun tarvitaan digitaalisovitin, joihinkin myös ohjelmakortti.

Laajan kanavavalikoiman ansiosta Nyt.fi:n tv-sivut palvelevat myös muiden kaapeli- ja satelliittiverkkojen sekä maanpäällisen digiverkon käyttäjiä.

Eri kanavien ohjelmatietoja voi selata valitsemalla Näytä-palkista vaihtoehdon Kaikki, jolloin ruudulla näytetään yhden kanavan päivittäiset ohjelmatiedot. Kanava vaihdetaan sivun vasemman laidan listasta ja viikonpäivä Päivän tv-vinkkien ja uutisotsikoiden yläpuolella olevasta valikosta.

Ylimpänä kanavalistassa ovat kotimaiset pääkanavat ja maanpäällisessä digitaaliverkossa näkyvät kanavat. Canal+-kanavat kuitenkin löytyvät kotimaisten kanavien alapuolella olevasta aakkosellisesta listasta.

Televisio-osaston laajennus liittyy Helsingin Sanomien Nyt-liitteen uudistukseen. Perjantaista lähtien tiedot mielenkiintoisimmista tapahtumista löytyvät lehden alusta, Mitä nyt -sivuilta. Lehden keskiosan tv-sivuilla on nyt 35 tv-kanavan ohjelmatiedot. Lehden loppuosassa arvostellaan ensi-iltaelokuvat ja tuoreet levyt sekä kerrotaan ajankohtaisista ilmiöistä.

Lukijoiden suosikit, identtiset kaksoset ja NytTen-palsta, löytyvät tutusta paikasta – Nyt.fi:ssäkin edelleen etusivulla nähtävän lehden kannen takaa.
http://www.nyt.fi/televisio/artikkeli/1101978377984
 
Takaisin
Ylös