NHL Viasatille

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

birdyman

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Helsinki
NHL Viasatille

Maksutelevisioyhtiö Viasat on solminut oikeudet televisioida Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan jääkiekon NHL-liigan. Samalla Viasat avaa Suomen ensimmäisen jääkiekon erikoiskanavan Viasat Hockeyn.

Viasat on sopinut lokakuussa alkavan jääkiekon NHL-liigan televisioinnista Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Uuden sopimuksensa myötä Viasat avaa kaapeli- ja satelliittijakeluun Suomen ensimmäisen huippujääkiekkoon erikoistuneen Viasat Hockey -kanavan, joka esittää NHL-otteluiden lisäksi myös Venäjän KHL-liigan ottelut ja Ruotsin Allsvenskanin. Kanava aloittaa lähetykset 1.9.

Viasatin NHL-sopimus kattaa runkokauden aikana yksinoikeudella viisi suoraa ottelua viikossa laajoine NHL-uutisointeineen, uusintoineen ja huippuhetkien koostelähetyksineen sekä kaikki Stanley Cup -playoff -ottelut. Televisiointien lisäksi sopimus sisältää kaikkien NHL-otteluiden suoran esittämisen Viasat OnDemand -nettipalvelun kautta.

Viasat panostaa vahvasti jääkiekkoon, sillä jo aikaisemmin keväällä yhtiö hankki Venäjän KHL liigan televisiointioikeudet ja näyttää eksklusiivisesti myös Ruotsin Allsvenskan -mestaruussarjan otteluita. Näissä sarjoissa pelaa myös ennätysmäärä suomalaisia huippujääkiekkoilijoita, yksinomaan NHL:ssä yli 40.

"Uuden NHL-sopimuksemme myötä Suomessa voidaan jatkossakin seurata suomalaisten huippujääkiekkoilijoiden edesottamuksia maailmalla. Pyhitämme suomalaisille kiekkofaneille sen myötä kokonaisen erikoiskanavan, jolla voimme kattavasti esittää maailman parhaan jääkiekkotarjonnan”, kommentoi Viasatin vt. maajohtaja Petri Mannonen ja lupaa, että yhtiö tulee jatkossakin panostamaan suomalaisia kiinnostavaan urheilu-, elokuva- ja viihdesisältöön.
 
Ylös