MTV3 MAX -kanavan kautta kiekkoleijonat Viasatin satelliittitarjontaan

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

ankkanator

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
saimaa
MTV3 MAX -kanavan kautta kiekkoleijonat Viasatin satelliittitarjontaan

MTV3:n maksukanavien satelliittijakelu tuottaa huippujääkiekkoa satelliittitalouksille. Viasatin satelliitin kautta välitettävä MTV3 MAX -kanavan jääkiekkotarjonta sisältää alkavan kauden aikana yli 50 ottelua joko suorina- tai jälkilähetyksinä.

Jääkiekkokausi alkaa Suomi-Ruotsi maaotteluturnauksella huomenna, jolloin kiekkoleijonat kohtaavat Ruotsin maajoukkueen ensin Södertäljessä ja sunnuntaina Helsingissä. Miesten A-maajoukkueiden lisäksi Finnkampen-turnaukseen osallistuvat myös naisten maajoukkueet.

Finnkampenin lisäksi Viasatin satelliittiasiakkaat saavat seurata Leijonien otteita myös Euro Hockey Tour -turnauksissa. Euroopan seurajääkiekkoa edustava Champions Hockey League -sarjan näkyy kokonaisuudessaan nyt myös satelliittikanavalla.

– Satelliittijakelun roolia maamme maksutelevision kehityksessä ei sovi unohtaa. Noin puolet Suomen televisiokotitalouksista on kaapeliverkon ulkopuolella, mikä mahdollistaa heille kaikkein suurimman kanavavalikoiman ja viihdetarjonnan, kertoo Viasatin Country Manager Jarkko Nordlund.


lähde : Digitoday
 
Ylös