MMORPG asioita

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Tässä vain kirjoitan, kun etsin taas jotain uutta peliä minulle. Kun edellinen peli alkaa olla vähän loppuun pelattu eli sisältö vähissä. Lähinnä vain pelailen lähes ilmaisia pelejä.

Huomasin tuossa että on pieni mahdollisuus että minun vanha PC jaksaisi pyörittää Final Fantasy XIV. Joten latasin sen ja aloin tehdä hahmoa. Tuli kuitenkin pieni ongelma vastaan eli kaikki palvelimet olivat ruuhkautuneet ja uusien hahmojen luonti on estetty. Sitä sitten ihmettelemään että mistä tuo johtuu ja löytyhän siihen syy. Eli juuri julkaistu laajennuspaketti.

Samalla huomasin että aika moneen suosittuun mmorpg:n on tullut nyt ja juuri tulossa laajennuksia. Taitaa kilpailu olla kovaa. GW2, Wow, SWtoR jne..
Myös kaiken maailman ongelmia on ollut monellakin taholla. Esim New World kärsii jatkuvista bugeista, joilla saa tuplattua, rahaa, esineitä, kuolemattomuuden jne..

Myös ensivuonna on aika monta uutta mmorpg:tä tulossa markkinoille. Esimerkiksi Lost Ark, Blue protocol, Tower of Fantasy, Project TL, Project Ragnarok, Granblue fantasy, jne.

Tuossa muutamia suosittuja.

Hieman omia mielipiteitäni asiaan, vaikka moneen en osaa sanoa mitään, koska en ole niitä kaikkia pelannut.

Guild Wars 2 on erittäin hyvä PvE mmorpg. Tätä pystyy suosittelemaan. Hyvä ystävällinen yhteisö. Vaikka GW2:ssa on normaali päätarina niin yksi sen parhaita ominaisuuksia on "Event" järjestelmä. Eli jossain lähellä tapahtuu jotain ja jokainen kiinnostunut voi mennä sinne ja ottaa osaa tapahtumaan. Ei tarvitse muodostaa mitään ryhmiä tai vastaavaa.

Newerwinter liiketalousmalli on liian sidottu oikeaan rahaan että se olisi miellyttävä pelattava pitemmän päälle. Ei todellakkaan kannata uhrata aikaa tähän. Ongelma on lähinnä sellainen että moni asia on tehty niin että jos ostat oikealla rahalla tämän niin saat sen heti. Mutta jos et osta niin odota esimerkiksi 10 tuntia että saat sen. Esimerkinä voisi olla vaikka lemmikki koira joka taistelee sinun kanssa. Mutta jos nostat sen lemmikin tasoa niin se voi olla monta tuntia että et pysty sitä käyttämään. Sanoisin että "rahan ahneus" näkyy tässä pelissä selvästi ja sillä on erittäin negatiivinen vaikutus itse peliin, joka voisi olla muuten tosi hyvä.

Elders Scroll Online on upea mmorpg, mutta käytännössä ilman kk-maksua se on yhtä tuskaa. Tarkoitan tuolla että hahmojen kyky kantaa tavaroita on ilman kk-maksua tuskallisen rajoittunutta. Joutuu käyttämään muuli-hahmoja tavaroiden säilyttämiseen ja tavaran jatkuva siirto eri hahmon laukusta toiseen on rasittavaa. Minusta ESO:n vahvat puolet on upea maailma missä npc puhuu ja tehtävää on paljon. Sekä "Crafting" järjestelmä on todella laaja. Yksi pieni ongelma on myös että välillä voi olla aika vakavia bugeja. Esimerkiksi itselläni kävi niin että yksi zone meni kokonaan rikki eli npc:t eivät toimineet ollenkaan. Joka korjattiin sitten normaalissa joka viikon huoltokatkolla. Mutta jouduin pelaamaan muita hahmoja toisilla alueilla useita päiviä ennen kuin asia korjattiin. Yksi pieni ongelma on myös hahmojen taitojen kehitys järjestelmä eli se suosii magica käyttäviä hahmoja (staff). Mutta kyllä kaikki on silti ihan hyvin pelattavissa.

ArcheAge on täysin kuollut PvP mmorpg vaikka sillä on nyt uusi julkaisija eli ei riittävästi pelaajia että homma edes toimisi. Ihan mukavan näköinen, mutta peliyhteisö on todella surkea ja PvE sisältöä on yhdeksi päiväksi. Esimerkiksi itse kun tätä pelailin niin joku toinen pelaaja yritti tyrkätä minua vihollisten (npcs) alueelle "autolla", koska luuli että olin AFK, vaikka vain seisoin tekemättä mitään, koska odotin vuoroa taistella alueella npcs:tä vastaan. "PvE alueella" voi hyökätä toisen pelaajan kimppuun mutta siinä on rangaistus. Käytännössä peli on todella avoin mutta ilman pelaajia mikään ei toimi. Et voi ostaa mitään kun kukaan ei myy jne. PvE sisältö vie sinut yhdessä päivässä level 30 ja sen jälkeen sisältö on PvP alueilla. Joissa muut ovat level 50+ pelaajia, joten. Esimerkiksi ensimmäisenä pelipäivänäni minä en nähnyt ketään muuta pelaajaa koko pelissä. Pelasin tätä peliä pariviikkoa testi mielessä, joka riitti minulle. Ei kannata ymmärtää väärin eli pelin taistelusysteemi on hyvä ja peli on kaunis, mutta peli on käytännössä kuollut.

Star Wars: The Old Republic on minusta hyvä, etenkin jos haluaa pelata upean tarinan. Hieman ehkä tiettyjä asioita rajoitetaan liikaa ilmaismallissa. Mutta silti suositeltava. Minusta tämä on oikein kaunis ja mielenkiintoinen peli. "Crafting" järjestelmää ei oikein pysty edes testaamaan, ilmaispelaamisen rajoitusten takia. Mutta itse tarinat ovat vapaasti pelattavissa ja sitä on paljon, sekä se on hyvin tehty. Taistelu on toimiva ja hahmot mielenkiintoisia. Yksi vakava ongelma pelissä on eli hahmojen levelin skaalaminen kyseiselle alueelle sopivaksi jos hahmo on yli sallitun levelin. Idea on hyvä mutta toteutus huono. Koska hahmon ominaisuuksia ei skaalata vaan ne leikataan. Joka aiheutta pieniä sivuvaikutuksia. Esim monet hahmoluokat menettää yksilöllisyyden kun niiden ominaisuuksia leikataan. Esimerkiksi jokaisella luokalla on sama HP määrä leikkauksien takia. Joten ei ole mitään järkeä panostaa tiettyihin asioihin kun se ylimääräinen leikataan pois.

Genshin Impact on ilmaisena ihan okey eli rahaa siihen ei kannata laittaa yhtään. Kun sisältö loppuu niin ei siellä oikein pysty tekemään mitään. Sisältöä on pariksi kuukaudeksi. Tämä on oikein kauniisti tehty peli eli siinä on maailmaa jota voi tutkia. Etsii aarteita luonnosta, seikkailua ja tutkimista jne. Mutta koska peli on käytännössä online yksinpeli niin sen sisältö on aika tavalla sellaista että sen voi tehdä vain yhden kerran. Myös Catcha cash shop on sellainen että tätä peliä ei kannata pelata jos on taipumusta uhkapeliin. Koska se järjestelmä on todella hyvä huokutelemaan tuhlaamaan oikeaa rahaa. Mutta oikeasti sitä rahaa ei tässä pelissä tarvita eli rajoituksia ilmaispelaalle on erittäin vähän. Ainoa asia mitä ilmaispelaaminen tekee on lähinnä hidastaa hieman uusien hahmojen saatavuutta ja kehitystä, mutta tämä on hyvä asia, koska muuten se sisältö "kuluu" liian nopeasti. Tuhlaamalla oikeaa rahaa ei oikeastaan saavuta mitään muuta kuin kyllästyy peliin nopeammin. Peli soveltuu parhaiten kevyeen 15min-2 tunnin joka päivä pelaamiseen. Tämä johtuu siitä että peli palkitsee joka päivä pelaamisen, mutta myös rajoittaa voimakkaasti kuinka paljon joitain voi tehdä pelissä päivittäin.

TERA on outo eli sinänsä pelattava, mutta siihen ei tulee enään paljon mitään lisää. Jokainen päivitys on vain PvP hahmojen jatkuvaa tasapainon uudelleen muokkausta. Kaikki sisältö on nykyään "End Game" eli koko alku-keskipeli on lähes tyhjiä. Kärsii minusta pelaaja kadosta ja sen takia sisällöstä, koska "cash shop" ei tuota rahaa jos ei ole pelaajia tai pelaajat on konkareita joilla on jo kaikki tarvittavat asiat. Käytännössä pelaaja etenee kovaa vauhtia kohti maksimi tasoja. Jonka jälkeen sisältönä on "end game" luolat ja epätasapainoinen PVP. Käytännössä siis jos ei näistä pidä niin siellä ei ole mitään sisältöä varsinaisen tarinan jälkeen. Joka kyllä pätee lähes jokaiseen mmorpg peliin. Melee taistelu on ihan hauskaa, mutta kaukotaistelusta puuttuu etäisyys eli kaikki luokat taistee 20m sisällä vihulaisesta, riippumatta onko ne "melee" vai "range". Minä sanoisin että TERA on ihan mukava peli, mutta liian monet asiat on yksinkertaistettu niin että tavallaan "sisältö" tuntuu yksinkertaiselta ja vähäiseltä. Siitä huolimatta että maailma on aika iso ja mielenkintoinen. TERAn luolissa on tarinan kerrontaa.

Final Fantasy XIV, sain lopulta aamulla tehtyä hahmon palvelimelle. Eli käyttäjiä oli sen verran vähän tuona kyseisenä aikana. Todennäköisesti pystyn pelaamaan hieman aikaa vain aamuisin. Lähinnä koska Trial versiolla ei pääse pelaamaan jos on maksavia asiakkaita jonossa eli odottaa pääsyä palvelimeen. Joka on minusta ihan okey. Palvelin määrää on kuitenkin tarkoitus laajentaa, kunhan ne pystyy eli saa laitteita.

Joka tapauksessa ensimmäinen vaikutelma on että tämä on hieman kuin TERA, mutta uudempi ja siistimpi versio jota vielä päivitetään uudella sisällöllä. Taistelu on tietysti erillainen eli TERA:ssa parempi. Taistelu on FFXIV:ssä käytännössä siis sellaista että valitset vihollisen ja alat spammatä sun taitoa joka tekee vahinkoa. Myöhemmin myös suunta missä olet vihollisesta vaikuttaa tietyissä luokissa ja taidoissa on kompoja taistelussa eli sun pitää ensin painaa A, sitten B jne. jotta teet enemmän vahinkoa viholliseen. Taistelu systeemi FFXIV:ssä on erittäin kömpelö monellakin tapaa, mutta lähinnä sen takia miten kohde on ensin valittava että pystyy tekemään mitään.

FFXIV:ssä on kai pakotettu "Dungeon" pelaaminen itse päätarinassa. Joka tuntuu oudolta koska lukemani mukaan neljän pelaajan ryhmän, parantaja, puolustaja ja kaksi DPS kasaan saaminen voi kestää jonkin aikaa eli jopa yli 30min. TERA:ssa tämä hoitui siten että päätarinan "Dungeonissa" oli solo versio mahdollisuus. SWTOR:ssä taas joissain tilanteissa saa npc:n mukaan jotta pystyisi tekemään tehtävän. FFXIV:ssä siis koko taistelu on pakotettu tietyyn ryhmäkokoonpanoon luolissa eli mitään vaihtoehtoja ei ole. Kyse on "Holy-trinity" pelaamisesta. Tämä voi kuulostaa siltä että FFXIV olisi huono peli. Ei oikeastaan, vaan se sopii tietynlaisille MMORPG pelaajille.

Itse olen hieman pettynyt siihen kuinka vähän tässä päätarinassa on puhuttua tarinaa, päätarinan hahmoilla siis äänenä. (Voice acting). Esimerkiksi pelissä valitaan pelaajan hahmolle ääni mutta hahmo ei puhu lähes ollenkaan, ihan kuin olisi mykkä. Tarina on pääasissa vain tekstien lukemista ja klikkailua seuraavaan tekstiin. Välillä tietysti tulee animoituja video juttuja (cut scene) ja ne on ihan hyvin tehty ja joillain hahmoilla voi olla jopa ääni. Animoitua tarinnan kerrontaa on FFXIV:ssä aika paljon ja ne ei ole mitään median näyttämistä vaan pelaajan oma hahmo on mukana siinä. Tavallaan peli ottaa hetkeksi palaajan hahmon omaan kontrolliin ja elokuvamaisesti kertoo tarinaa.

FFXIV tarina on kyllä aika vaikea seurata eli itse en oikein pysy perässä mistä tässä oikein on kyse, vaikka luenkin tekstit eli en hyppää niiden ylitse. Jotain ymmärtää mutta kun ei ole mitään taustatietoa maailmasta niin monet asiat tuntuu niin irrallisilta. Ehkä kun tarina etenee niin asiat alkaa selkeytyä kun ymmärtää enemmän. Alku on vain liian nopea jotta siitä saisi mitään kunnollista otetta.

No, olen vielä ihan pelin alussa, joten minulla on aika vähän kokemusta pelistä kokonaisuutena. Saa nyt nähdä miten asiat kehittyy. Sisältöä pelissä kuitenkin näyttäisi olevan paljon ja pelin asioita voi räätälöidä todella hyvin.

Jos noista joita minä olen "viimeksi" pelannut pitäisi valita niin paremmuus järjestys olisi
1. Guild Wars 2 jota pystyy pelaamaan ilmaiseksi tai ostamalla kertamaksuna pelin laajennuksen.
2. Star Wars: The Old Republic jossa pystyy pelaamaan ilmaiseksi aivan hyvin (tarinan), mutta kannattaa ehkä maksaa se kk-maksu, joka poistaa rajoituksia.
3. Genshin Impact jota kannattaa pelata pelkkänä ilmaisversiona eli oikeaa rahaa ei kannata käyttää mihinkään.
4. Elders Scroll Online kannattaa ehdottomasti maksaa kk-maksun, koska ilman sitä tämä on tuskallista "tavaroiden" hallinnan takia.
5. Lost Ark, ihan ilmainen peli , jota on helppo ja mukava pelata. Mutta peli on aika sekava eli oppimiseen menee aikaa.

Nämä on minusta sellaisia että ne tuntuu hyviltä ja niitä on mukava pelata. Peleissä on aika paljon ääninäyteltyjä hahmoja, maailmat ovat kauniita ja viimeisteltyjä. Myös pelin tunnelma on hyvä ja joissain taustamusiikki on aivan fantastista. Näitä päivitetään ja ylläpidetään eli niihin tulee oikeasti uutta sisältöä.

6. Final Fantasy XIV kannattaa maksaa kk-maksu, jotta voi liittyä "pelaaja yhteisöihin", koska tässä pelissä on voimakas ryhmä "Holy Trinity" pelaaminen.
7. TERA ilmainen, mutta uutta sisältöä ei oikein tule ollenkaan, vain joskus uusi "End Game" luola.

Nämä on pelaamisen arvoisia eli siellä on jotain hyvää, mutta myös jotain joka ei ole niin hyvää. Se miltä asiat tuntuu riippuu minusta enemmän pelaajasta eli mistä pitää ja minkälaisesta pelaamisesta.

8. Newerwinter
9. ArcheAge

Näitä kahta ei kannata pelata, vain tutustua mitä ne ovat, kumpikaan ei ole pitemmän päälle pelaajan ajan tai rahan käytön arvoisia.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Raitsa

Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Sijainti
Turku
Laitteisto
3 * Nvidia Shield + Synology NAS DS218+ LG 77CX6LA + Genelec + RasPi/rAudio + Adam T5V + T7V + T10S - ArcoLinux
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Tontze

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
Vu+ duo2 & OepnAtv 6.3
Nvidia shield 2017
Av Yamaha HTR-3065
Samsung UE55F8005
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Tontze

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
Vu+ duo2 & OepnAtv 6.3
Nvidia shield 2017
Av Yamaha HTR-3065
Samsung UE55F8005
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Tontze

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
Vu+ duo2 & OepnAtv 6.3
Nvidia shield 2017
Av Yamaha HTR-3065
Samsung UE55F8005
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Gunnar

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
65" LG tv

tv freek
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 

Lumikki

Huoltovalikon jäsen
Sijainti
Länsi Kanta-Häme
Laitteisto
Vu+ SoloSE (2xT2) OA 5.1
NUC5+ Kodi (18.8) Libre
RPi3B+ Kodi (19.4) Libre
Qnap NAS 412,431,1635
LG C9 65" & Sam. LCD 40"
AV Yamaha RX-V375
Proson 5.1
Sinun tulee rekisteröityä nähdäksesi muutakin kuin ensimmäisen viestin sisältö.
 
Ylös