Kysymys- ratkaistu Miten tehdään helpoiten hakusana-ajastukset?

Sivustoa
		sponsoroi SatShop.fi

pkaitis

Huoltovalikon jäsen
Laitteisto
60" Sony, vasta hankittu Vu+ Uno 4K, 11-vuotias Topfield 5100PVRc, vanha Sonyn bluray, vielä vanhempi viritinvahvistin, kaksi kaiutinta ja audio-technican levysoitin.
Taustaa: Vaihtelevalla menestyksellä palvellut Topfield 500 PVRc tuli tiensä päähän ja korvattiin eilen Vu+ Uno 4K:lla kera SatShop imagen. Toppyssa hakusanat hanskasi UKAutoScheduler, ja kirjasin siitä talteen tarvittavat hakusanat, jotka nyt pitäisi siirtää uuteen. Ei ole tietoa, miltä kanavilta ohjelmat tulevat, ja iso osa on varmaankin tauolla, eli EPG:n kautta niitä ei käsin haeta.

Onnistuin tekemään hakusana-ajastuksen seuraavalla tavalla:
menu ->
ajastukset ->
automaattiajastukset ->
lisää (sininen) ->
valitse suosikkikansio OK:lla ->
valitse joku kanava esim MTV3 ->
valitse mikä tahansa ohjelma sinisellä napilla ->
poista kaikki ruksit ->
OK (vihreä nappi) ->
kirjoita hakusana ja paina OK ->
tyhjennä kuvaus ->
selaa listan loppuun ja valitse 'lisää kanavia' sinisellä napilla ->
ota kanavien rajoitus käyttöön ->
* valitse 'uusi' (sininen) ->
valitse Favourites (TV) -kansio ->
valitse kanava -> *
(toistetaan *-* kunnes kaikki mahdolliset kanavat, joilta ohjelma voisi tulla, on lisätty, esim. MTV3, Nelonen, Sub, LIV, AVA, Jim, Hero)
Hyväksytään vihreällä napilla ja toivotaan, että tallennettavaa löytyy.

Neljä ajastusta lisäsin tällä tavalla, 75 pitäisi vielä lisätä, ja ajattelin, että tähän täytyy olla nopeampikin tapa. Eli kirjoittaisi vaikka vain hakusanan (ja mahdolliset rajoitteet, esim. selviytyjät NOT julkkis) ja sen, että kanavan on oltava suosikkilistalla. UKAutoScheduler homman hoiti, ja otaksun, että tässäkin olisi jotain vastaavaa tarjolla.

Vu+ on WiFi-lähiverkossa, jossa on myös pari Android-puhelinta ja yksi tabletti, ja tarvittaessa vanha Windows-tabletti. Pöytäkoneissa ei ole WiFiä, enkä onnistunut saamaan boksiin yhteyttä PC:n selaimella boksin ip-osoitteella, joten pöytäkoneella tehtävät hommat lienevät pois laskuista, mutta yritän herättää henkiin vanhan läppärini, josko siitä olisi jotain apua.

(Disclaimer: Linuxia sinällään en osaa enkä ymmärrä, vajaa kymmenen vuotta sitten yritin käyttää sitä ehkä kuukauden verran, mutta turhauduin kaikenlaiseen säätämiseen niin, että ostin suosiolla uuden PC:n. Olen visuaalinen ihminen ja haluan nähdä, mitä teen, netistä löytyneiden komentojen kirjoittaminen sokkona siinä toivossa, että joku homma alkaisi toimia, ei sovi minulle.)
 
Ylös